""
""

Tužna priča srpskog trenera: Šampion Arnautović igra utakmicu života, Asesoft svaku pobedu posvećuje treneru

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.04.15. | 18:50

"Radi se o čoveku koji je ugradio 13 godina u Asesoft, devet kao trener i četiri kao igrač. Pre mesec dana otišao je u Beograd na lekarske preglede i ustanovljeno je da boluje od teške bolesti", rekao je trener u stručnom štabu Asesofta Saša Ocokoljić

Trener košarkaša rumunskog šampiona Asesofta Vladimir Dado Arnautović bije bitku u najvažnijoj utakmici u životu. Srpski trener teško se razboleo i morao je da napusti klub kako bi došao u Beograd na lečenje.

Izabrane vesti

Arnautović je poslednjih 13 godina u rumunskom klubu. Od toga je devet sezona prisutan kao trener, a za to vreme Asesoft je izrastao u dominantnu košarkašku silu u toj zemlji.
”Ipak, poslednja vest koja je stigla dramatično je uzdrmala sve u klubu i rumunskoj košarci. Prvi trener ekipe, čovek za koga se vezuju svi uspesi Asesofta u poslednjih devet godina, naš stručnjak, teško se razboleo i trenutno u Beogradu vodi tešku borbu protiv opake bolesti. Svi u klubu smo zatečeni i veoma pogođeni novonastalom situacijom sa našim prvim trenerom Vladimirom Dadom Arnautovićem”, rekao je trener u stručnom štabu Asesofta Saša Ocokoljić.

On je naveo da su svi u klubu ostali zatečeni kada su čuli loše vesti i da je sada teško ostati fokusiran na košaku.
“Radi se o čoveku koji je ugradio 13 godina u Asesoft, devet kao trener i četiri kao igrač. Pre mesec dana otišao je u Beograd na lekarske preglede i ustanovljeno je da boluje od teške bolesti. Malo je reći da smo svi zatečeni i veoma pogođeni situacijom sa našim prvim trenerom i u ovoj situaciji teško da smo skoncentrisani na košarku, sve naše misli i želje usmerene su ka njegovom ozdravljenju i oporavku”, naveo je Ocokoljić.  

Predsednik Asesofta Jonut Georgesku poručio je da će klub uraditi sve kako bi pomogao Arnautoviću.
“Najvažnije je da mu pružimo podršku, on je za nas više od trenera i prijatelja. On je čovek koji u svakoj utakmici želi da pobedi. Važno je da sluša savete lekare i prođe sve neophodne preglede. Svi smo uz njega u ovom teškom trenutku”, istakao je Georgesku.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaSaša OcokoljićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara