"Troj Dini (desno) u skoku"
"Troj Dini (desno) u skoku"

Arsenalovi igrači nemaju “kohones“

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.10.17. | 10:10

Troj Dini locirao problem narednog rivala Crvene zvezde u Ligi Evrope

Troj Dini (desno) u skoku

Svake godine ista priča. Posle oktobarske reprezentativne pauze kao da se neki drugi tim Arsenala vrati u London, pa su već počeli problemi za Tobdžije posle solidnog starta sezone. Votford je bio bolji, zasluženo je savladao sinoć ekipu Arsena Vengera (2:1) koja u četvrtak stiže u Beograd na gostovanje Zvezdi u Ligi Evrope. 

Izabrane vesti

Gde je problem u taboru Arsenala? Odgovor je možda dao Troj Dini, strelac sa bele tačke.
"Čujem da se Venger žali na penal i kako je to razlog zbog koga su izgubili. Moram da mu kažem da nisu izgubili zbog penala. Pre bih rekao da njegov tim nema 'kohones'. To je pravi opis fudbalera Arsenala", kaže kapiten Votforda.

MOZZART KVOTE
(4,90) Crvena zvezda (3,60) Arsenal (1,75)
Četvrtak, 19.00

Potom daje i konkretan primer iz kojeg crveno-beli mogu dosta da nauče o karakteru tim s kojim igraju u četvrtak uveče na Marakani.
"Imao sam nekoliko vazdušnih duela sa Mertezakerom i nijednom nisam morao da skočim. Čovek je stajao pored mene i samo gledao šta radim. Oni (igrači Arsenala) samo se povuku kada malo hrabrije krenete u napad. Nikada ne bih mogao da igram u takvom timu. Znam sam da nisam tehnički nadaren kao većina njihovih igrača, ali što se tiče borbe, nemaju šanse da se nose sa mnom", poručuje Troj Dini.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

ArsenalEngleskaPremijer ligaTroj Dinivotford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara