""
""

Arsene, da li ćeš i ovu priliku propustiti? Valensija ti daje Mustafija za 25.000.000

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.07.16. | 17:06

To je upola manja cena od one koja stoji u otkupnoj klauzuli nemačkog reprezentativca, a Arsenalu je preko potreban štoper

Crni oblaci nadvili su se nad Severnim Londonom, tačnije nad stadionom Emirejts, gde su povrede značajno oslabile Arsenalov tim. Dani Velbek, Olivije Žiru, Aleksis Sančez, Matje Debiši, a odnedavno i Per Mertezaker. Menadžer Tobdžija Arsen Venger zbog svega toga nalazi se u ozbiljnim problemima, a jedan klasičan napadač i štoper već su predodređeni kao obavezne kupovine ovog leta. 

Izabrane vesti

Međutim, poznato je da Venger nije labav na džepu i da ne voli da barata velikim ciframa, ali sada se stvorio prostor za kupovinu koja bi mogla da mu zakrpi rupu u srcu odbrane, a pritom ne preplati igrača. U pitanju je Škodran Mustafi, kojeg je Valensija stavila u izlog i za njega Arsenalu traži samo 25.000.000 evra. Pišemo „samo“, s obzirom da je cena otkupne klauzule celih 50.000.000 evra. 

PRATITE DEŠAVANJA SA TRANSFER PIJACE

U Valensiji imaju svoje planove i spremni su da Mustafija prodaju kako bi iste sproveli u delu. Sportski direktor Valensije Hesus Garsija Pitarč već je sastančio sa Vengerom i predstavio mu cenu, jer želi da nadoknadi gubitke zbog neigranja Lige šampiona, ali i da preuredi tim treneru Paku Ajestaranu. Navodno, na radaru Valensije je štoper Deportiva Sidnej. A pošto je Pitarč nedavno prodao Andrea Gomesa Barseloni za 55.000.000 evra, zato je Mustafiju umanjio cenu. 

Venger već neko vreme posmatra razvoj situacije oko Mustafijeve budućnosti, a u Valensiji su se obradovali pozivom iz Londona. Ali, ono što je iznenadilo sve u klubu sa istoka Španije jeste to što se Arsen Venger još nije javio, iako je napismeno dobio uverenje da bi Mustafija mogao da dobije za „male pare“.

Da li ćeš, Arsene, i ovu priliku da propustiš? A znaš da na Mertezakera nećeš moći da računaš bar do decembra...

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValensijaŠkodran MustafiPrimeraPremijer ligaPer Mertezakerletnji prelazni rok 2016EvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara