"Asmir Begović"
"Asmir Begović"

Asmir Begović od sledeće godine na Enfildu?

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.05.13. | 18:43

Reprezentativac Bosne i Hercegovine će na kraju ove sezone preći u redove petostrukog osvajača Lige šampiona

 

 

Izabrane vesti

Asmir BegovićČuvar mreže Stouka Asmir Begović će sledeće sezone zadužiti opremu posrnulog engleskog velikana Liverpul. Pod uslovom da Pepe Reina napusti klub i ode u Barselonu da zameni Viktora Valdesa.

Kako se kao potencijalna zamena Valdesa, koji sigurno napušta Barsu, pominje još samo neiskusni Andre Ter Štegen postoji velika šansa da dođe do ovih transfera.

Crveni nisu jedini zainteresovani da angažuju odličnog golmana poreklom iz Trebinja. I Arsenal želi da pojača konkurenciju među stativama dovođenjem igrača koji ima iskustvo u Premijer Ligi.

Begović je ponikao u omladinskoj školi Portsmuta i već dugo brani na Ostrvu iako ima samo 25 godina. Tri sezone je deo bedema Stouka koji je poznat po čvrstoj, defanzivnoj.

Ove sezone 1,96 metara visoki golman je odigrao svih 38 utakmica u ligi za Stouk. Klub sa Britanije je za Bosanca pre tri godine Portsmutu platio 3,8 miliona evra i veruje se da će Potersi dobro zaraditi na njegovom transferu.

Stouk već ima obezbeđeno rešenje za golmana u vidu Džeka Batlanda, mladog reprezentativca Engleske i bivšeg igrača Birmingema.

Kao potencijalno pojačanje ekipe Liverpula pominje se i Kolo Ture.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Asmir BegovićEngleskaEvropaLiverpulPremijer ligaStouk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara