"Pecela i Funes Mori"
"Pecela i Funes Mori"

Atletiko podlegao atmosferi na Monumentalu, River podigao trofej (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.12.14. | 09:45

Dve asistencije Piskulićija, koji je postigao izjednačujući gol u prvom meču

Pecela i Funes MoriRiver Plata je novi šampion Kopa Sudamerikane. Oni su u revanšu na svom El Monumentalu savladali kolumbijski Atletiko Nasional rezultatom 2:0 (0:0). Mora se naglasiti da je pobeda bila zaslužena pošto je bivši klub Renea Igite stvorio tek nekoliko šansi, dok je domaća ekipa konstantno pretila iz prekida i centaršuteva. Rezultat prvog meča bio je 1:1.

Da meč bude neizvestan do početka drugog poluvremena pobrinuo se gostujući golman Franko Armani, koji je u nekoliko navrata fantastično intervenisao i spasao svoj tim.

Izabrane vesti

Međutim, u 54. minutu nije mu bilo spasa, pošto je posle sjajnog centaršuta iz kornera koji je prema ivici peterca uputio Leonardo Piskulići, još bolje reagovao Gabrijel Merkado i matirao raspoloženog Armanija

Samo četiri minuta kasnije gotovo identična situacija. Korner sa leve strane, centaršut Piskulićija na pet metara, gol glavom. Jedina razlika je što je ovog puta strelac bio Herman Pecela kao i taj što lopta nije udarila od zemlju pre nego što je završila u mreži.

Do kraja meča golman gostiju stavljen je na još nekoliko iskušenja, sa kojima se lavovski izborio i tako učinio ovaj poraz malo bezbolnijim za svoj tim.

Uživajte u fantastičnoj atmosferi koju su pred početak meča priredili domaći navijači.

(FOTO: Action images)


tagovi

ArgentinaAtletiko NacionalFranko ArmaniGabrijel MerkadoHerman PecelaLeonardo Piskulićimeđunarodni fudbalrene igitaRiver Plejt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara