Dijego Kosta
Dijego Kosta

Atletikova svlačionica pukla u Rusiji - Kostina primedba Jeru posle Kokeovog promašenog penala: Rekao sam ti!

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.07.18. | 14:44

Čolo, peglaj ovo dok ne postane ozbiljan problem

Nekako se po navici očekuje da varniči između fudbalera Reala i Barselone, ali ovog puta u reprezentaciji Španije koplja su ukrstili – saigrači iz Atletika?! Trener Jorgandžija Čolo Simeonea tako će morati da smiruje tenziju između Kokea i Dijega Koste, dva vrlo bitna šrafa u svojoj mašineriji čiji će odnosi verovatno biti više nego nategnuti nakon objavljivanja kontroverznog video-snimka sa utakmice protiv Rusije u osmini finala Mundijala.

Kamere su, naime, uhvatile treneutak kada Kosta indirektno savetuje selektoru Fernandu Jeru da ne dozvoli Kokeu da izvede treći jedanaesterac u penal seriji. Tačnije, na snimku se može videti kako Kosta tokom odlučivanja o izvođaču penala izražava sumnju u Kokeove sposobnosti da jedanaesterac pretvori u gol.
Koke je OK“, odgovara selektor u prisustvu Serhija Ramosa i Danija Karvahala.
On je OK?“, pitanjem uzvraća Kosta uz jasan izraz sumnje.

Izabrane vesti

U jednom trenutku Koke ljutito prilazi grupi koja razgovara o penalima i baca flašicu sa vodom na teren. Ramos ga tada pita da li želi da šutira penal, a Koke bez dvoumljenja odgovara: “Da, da“.

Međutim, njegov udarac je odbranio Igor Akinfejev, pa je Rusija stigla do prednosti koja joj je kasnije – promašio je i Jago Aspas u petoj seriji – donela plasman u četvrtfinale.

Baš kad je Koke promašio, Kosta pravi iskorak iz reda zagrljenih igrača i selektoru poručuje: “Rekao sam ti“.

Da, bio je u pravu. Ali to nije način da podržiš saigrača.

 


tagovi

Rusija2018Fudbalska reprezentacija ŠpanijeDijego KostaKoke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara