"Vujadin Savić"
"Vujadin Savić"

Avr zove Vujadina Savića, on neće u drugu ligu

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.12.13. | 20:22

"Ili u inostranstvo ili ostajem u Bordou", kaže bivši štoper Crvene zvezde

Vujadin SavićNajbolji dokaz da rezultati kolektiva ne moraju da se poklope i sa individualnim uspehom. Bordou ove sezone cvetaju ruže u Ligi 1, ali Vujadin Savić i posle 18-mesečnog kaljenja u Dinamu iz Drezdena greje klupu Žirondinaca. Trenutna situacija je, jasno je, neodrživa, ali klub i igrač ne uspevaju da pronađu zajednički jezik kada je u pitanju pronalaženje rešenja.

Bordo je, naime, voljan da 23-godišnjeg štopera prosledi na pozajmicu Avru, koji je izrazio interesovanje i za napadača Adija Saka, ali se Saviću, prenosi L’Ekip, ne mili u niži rang takmičenja. Iako je u Ligi 1 ove sezone odigrao svega 22 minuta (protiv Valensijana i Marseja), plus celu utakmicu na gostovanju kod Mabaija iz Tel Aviva u Ligi Evrope.

Izabrane vesti

Još četiri utakmice u rezervnom timu Bordoa sasvim razumljivo nisu ispunile ambicije mladog defanzivca. Međutim, to ne znači ni da mu se mili u drugu ligu.
"Ne želim u Ligu 2. Ako već moram da idem onda neka me pošalju negde u inostranstvo. U suprotnom, ostajem u Bordou", kategoričan je Savić, kojeg je 2010. na stadion Šabal Dalma doveo Žan Tigana, ali je imenovanje Fransisa Žiloa za šefa struke Bordoa značilo i selidbu srpskog defanzivca na klupu.

Vujadin Savić je za prvi tim Bordoa od 2010. godine odigrao svega 13 ligaških utakmica.

Čekajući da neko od navijača Zvezde uzvikne "Džajiću reaguj"...

(FOTO: Action Images)


tagovi

AvrBordoEvropaFrancuskaLiga 1Vujadin Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara