""
""

Babaroga dolazi na Kaspijsko jezero

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.09.17. | 10:36

Dvojka ko vrata

Nema ovde šta da se priča ni da se mnogo pametuje, ali vredi podsetiti one koji su zaboravili - ili pak one koji su prevideli - na fiks u Azerbejdžanu. Po ko zna koji put ćemo za ovakve lige konstatovati da nisu atraktivne, ali niko se neće ni sećati toga ako dobro napuni džep. Naravno, neće fiks nikada povući neku dobru kvotu, no dobar je da "začini"  tiket i donese veći dobitak.

Izabrane vesti

Karabag. Reč koja dovoljno govori. Bar kada pričamo o Azerbejdžanu. Apsolutni hegemon tamošnjeg fudbala posle maksimalnog učinka u prve četiri utakmice drži korak sa Zirom koja ima meč više, a očekuje se da kad-tad četa Gurbana Gurbanova pretekne sve svoje rivale i po starom receptu osvoji titulu. 

Na otvaranju šestog kola Karabag ide u goste Sumgajitu, timu kojeg je na pet proteklih susreta tukao uz kombinaciju 3+, a kojem je dao bar dva gola na meču više. Nekoliko podataka, ali sasvim dovoljnih. Dakle, sve sem Karabagove pobede u trećem najvećem azerbejdžanskom gradu lociranom blizu Kaspijskog jezera bila bi svojevrsna senzacija, a svakako probajte da ukombinujete dvojku sa goleadom - 3+, 4-6, 4+, 5+... Kako god želite.

AZERBEJDŽAN 1 - ŠESTO KOLO:

Petak

17.00: (10,5) Sumgajit (5,00) Karabag (1,27)

Subota

15.30: Sabail - Kapaz
18.00: Zira - Inter Baku
16.00: Gabala - Nefči

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Azerbejdžanbet analizaEvropakladionicasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara