"Stefan Babović"
"Stefan Babović"

Babović: Povukli smo se, a nije trebalo i brutalno smo kažnjeni

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.12.15. | 00:27

O potezu Dornelasa vrlo jasno: “Van svake pameti”

Stefan BabovićRazočaranje na licima fudbalera Partizana posle eliminacije iz Lige Evrope. Toliko veliko da se graničilo sa bolom. Stefan Babović to i ne krije, a iz njegovih reči se da naslutiti i da je posebno razočaran pristupom pojedinaca iz tabora Partizana. Pa čak možda malo i trenera Ljubinka Drulovića?
"Najbrutalniji i najsuroviji mogući način da se završi ova priča. Opredelili smo se na igru iz kontri. Povukli se posle vođstva u krila našem golmanu Živku Živkoviću i to se pokazalo kao loše. Na kraju je srušen san. Ko zna kad će nam se sledeća prilika ukazati. Surovo smo kažnjeni za opreznu igru. Povukli smo, a čini mi se da to nije trebalo da radimo", bile su Babovićeve prve impresije.

Možda je Drulovićeva greška i što je ostavio Sašu Ilića na klupi?
"Saša uvek fali".

Izabrane vesti

Još neki potezi crno-belih mu nisu najjasniji. Recimo odlazak Fabrisija Dornelasa u kazneni prostor Augzburga. Tačnije to što se potom nije vratio.
"Van svake pameti", iskreno komentariše Babović.

Evropski uspesi više ne mogu da budu izgovor za aktuelnog šampiona. Sezona u Ligi Evrope, iako uspešnija nego sve ranije, više ne može da bude alibi za ogroman zaostatak za Crvenom zvezdom u prvenstvu. Kako Stefan Babović vidi jesenji deo sezone?
"Totalni neuspeh. Sledi nam još ovaj kraj jeseni i videćemo kako dalje. Jedno znam, Partizan se nikad neće ugasiti bez obzira kakvi su rezultati. Ali ovo je jedan od najtežih poraza u mojoj karijeri. Jedino me raduje što ja makar mogu da se setim kako je bilo i u lepim vremenima", završio je Babović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Stefan BabovićSrbijaFK PartizanLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara