"Bajković"
"Bajković"

Bajković još traga za novom sredinom: Nije mi bitno ime kluba, već da ponuda bude unosna

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.11.15. | 08:47

"Ponude stižu, ali se još nije pojavilo nešto što bi me zainteresovalo. Ne znam ko se sve interesuje za mene, sve je u rukama mog menadžera", kaže temperamentni čuvar mreže

Bajković

Nekadašnji golman Crvene zvezde Boban Bajković od kraja prošle sezone nema klub, ali kako kaže u razgovoru za Blic ponuda ima, međutim ne još onih pravih.

Izabrane vesti

Kako kaže Bajković o svemu brine njegov menadžer.
"Još nisam našao klub. Ponude stižu, ali se još nije pojavilo nešto što bi me zainteresovalo. Ne znam ko se sve interesuje za mene, sve je u rukama mog menadžera. Nije mi bitno ime kluba, već samo da ponuda bude unosna. Prošle godine sam u Belgiji bio među tri najbolja golmana, ali ponuda za produžetak saradnje u Lirsu nije zadovoljila moje zahteve", rekao je Bajković za Blic.

Ljudi još prepričavaju njegove anegdote sa Marakane.
"Najviše ih je bilo na priremama, otkad sam se oženio, ima ih mnogo manje. Sećam se jedne kada je Robert Prosinečki tek došao u Zvezdu. Tada me je pokupio iz kafane, gde sam konstantno boravio. Rekao mi je da ću biti prvi golman. Kada sam posle jedne pobede u derbiju uzeo mikrofon i krenuo da vodim navijanje, on mi je poručio da će me vratiti tamo odakle me je i doveo. Nije mu se to svidelo", dodao je Bajković.

Iskusni čuvar mreže pažljivo prati rezultate svoje Crvene zvezde.
"Pratim Zvezdu, naravno! Igramo najbolji fudbal u poslednjih 15 godina, dok Partizan nikad nije bio lošiji. Titula je već osvojena, samo je bitno da se momci ne opuste. Uprava je pogodila sa strancima, ali po mom mišljenju najveći dobitak je dovođenje Grofa na klupu", rekao je Bajković.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaFK Crvena zvezdaBoban Bajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara