"Božinov i Balažic"
"Božinov i Balažic"

Balažic: Ja bih da ostanem u Partizanu...

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.11.16. | 21:58

"...osim ako stigne neka ponuda koja se ne odbija", poručio iskusni defanzivac crno-belih Gregor Balažic

Božinov i Balažic

Njegova  povreda je sada već davna prošlost. Dolaskom šefa Marka Nikolića na čelo stručnog štaba Partizana ustalio se u startnih 11, na mestu štopera. Pre dve nedelje ostvario se i u ulozi oca, pošto je njegova supruga Lili na svet donela malog Nika. Gregor Balažic za Partizanov sajt govori o porodici, klubu, utakmici sa Videotonom, ali i o dve godine provedene u crno-beloj porodici, kao i o prilično jasnim ambicijama da ostane u Humskoj...
"Utakmice poput ove sa Mađarima uvek su dobro došle kada je reprezentativna pauza, pogotovo ako je reč o klubovima iz druge zemlje. Na taj način se lagano i pripremamo za leto i evropske utakmice. Drugačije je kada igrate konstantno domaće prvenstvo, a drugo kada možete odmeriti snage protiv ovakve ekipe, ili kao u utakmici protiv PAOK-a. Śto se tiče same utakmice imali smo inicijativu i više šansi od protivnika, međutim, na kraju je rezultat bio takav da nismo zadovoljni. Ali dobro, neka je za sada tako, pa da tokom prvenstva bude kako je bilo u poslednja dva meseca"

Izabrane vesti

Sreli ste se i sa bivšim igračima Partizana Dankom Lazovićem i Markom Šcepovićem.
"Danka znam još od kada sam došao u Partizan, ali brzo je otišao. Puno sam lepih stvari čuo o njemu i kao igraču i čoveku i znam da mnogo voli Partizan. Šćepa je neko kratko vreme trenirao sa nama prošle godine i o njemu isto mislim što i o Danku. To su momci ponikli u Partizanu i vidi se da su tako i vaspitani. Lakše bi bilo da smo saigrači nego protivnici".

Nedavno si se ostvario i u ulozi oca...
"Uspeo sam da odem već dva puta za Sloveniju i posetim porodicu. Osećaj je zaista poseban i neprocenjiv. Veoma sam srećan i ponosan na Lili i Nika".

Uskoro ti  ističe ugovor sa Partizanom?
"Da, ističe mi ugovor i zaista moram da kažem da su dve sjajne godine iza mene u dresu crno-belih. Osim ako se ne pojavi neka ponuda koja se ne odbija, voleo bih da ostanem u crno-beloj porodici", poručio je iskusni defanzivac na kraju razgovora. 

(foto: partizan.rs)


tagovi

Gregor BalažicFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara