""
""

Bane: Biće fešta u Beogradu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.09.17. | 00:04

„Ova generacija to zaslužuje“, kaže kapiten naše reprezentacije

To je to. Matematički nije gotovo, suštinski jeste. Srbija će igrati na Prvenstvu sveta.                

Posle pobede u Dablinu (1:0) to je izvesno, jer u ovoj konkurenciji naše fudbalere niko ne može da spreči da se domognu Mundijala. Pogotovo nije mogla borbena, agresivna i fudbalski nepodnošljiva i za gledanje, kamoli kakav ozbiljan učinak, selekcija Republike Irske.
Nije bilo lepote. Iz prve dobre akcije smo postigli gol i što je najvažnije osvojili tri boda. Rekli smo da ćemo na svaku utakmicu ići na pobedu, a tako će biti i u Austriji gde ćemo pokušati da rešimo sve, i da onda onda napravimo veliki feštu u Beogradu“, predočio je Branislav Ivanović, a njegove reči s lica mesta preneo B92.

Izabrane vesti

Kapiten naše reprezenatcije ima razloga da bude ponosan. Orlovi su prvi na tabeli i uz Nemačku, Španiju, Švajcarsku, Belgiju i Englesku jedini su neporaženi lideri u evropskoj zoni kvalifikacija.
Zabeležili smo najvažniju pobedu u ovom ciklusu kvalifikacija. Napravljen je veliki korak prema Rusiji, mislim da ova generacija to zaslužuje. Nadam se da ćemo rešiti sve na najbolji mogući način i da ćemo već u Beogradu slaviti plasman na Svetsko prventvo“, dodao je Ivanović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija Srbijemeđunarodni fudbalkvalifikacije za sp 2018Branislav Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara