""
""

Bane Ivanović: Košmar! Kao dete… (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.02.17. | 12:42

Lučesku: Nije se uklopio…

Debi u Zenitu srpski reprezentativac Branislav Ivanović neće pamtiti po dobrom. Zaigrao je u od prvog minuta protiv Anderlehta u šesnaestini finala Lige Evrope i bio jedan od najslabijih pojedinaca meča koji su Belgijanci rešili u svoju korist sa 2:0. I napravili veliki kapital pred revanš…

Izabrane vesti

Anderleht je oba gola postigao preko krila Frenka Ačiamponga koji je dejstvovao po levom krilu i za kojeg je bio zadužen Ivanović. Pogotovo je srpski defanzivac slabo intervenisao kod prvog gola Ačimaponga kada je zaspao u odbeani i dopustio krilu iz Gane da mu se ušunja iza leđa.

Doveden kao najveće pojačanje Zenita ove zime iz Čelsija, Srbin nije opravdao očekivanja na debiju. I on je bio samokritičan posle utakmice…
“Utakmica je počela košmarno za mene. Očigledno je da sam pogrešio. Takve greške prave deca kada počinju da se bave fudbalom… Taj gol je sve promenio. Probali smo u nastavku, ali smo teško stvarali prilike”, rekao je Ivanović posle utakmice.

Trener Mirčea Lučesku kaže da se kapiten Srbije još nije navikao na Zenitov sistem igre.
“Uveren sam da neki drugi dan ne bi primili ovako glupe golove. Bilo nam je bitno da izdržimo prvih 20-25 minuta jer dugo nismo igrali takmičarske mečeve. Ali nismo uspeli… Što se Ivanovića tiče, on se nije uklopio. Bila je očigledna njegova velika želja da igra, ali nažalost nije se adaptirao na naš stil igre”, rekao je Lučesku.

Ruski mediji ističu da je Ivanović doveden u Sankt Peterburg da preuzme poziciju komandanta odbrane i da igra na poziciji štopera, ali da je debitovao na desnom beku silom prilika jer se povredio Smoljnikov.

(FOTO: Action images)


tagovi

Branislav IvanovićEvropaLiga EvropeMirčea LučeskuRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara