""
""

Banega obradovao Interiste: Nigde nije lepo kao u Sevilji, ali Inter je moj novi klub

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.06.16. | 14:56

Transfer koji je dugo najavljivan sada je potvrđen od strane samog igrača

Jedan od najatraktivnijih slobodnih agenata narednog leta na fudbalskoj pijaci je otklonio sve dileme oko svoje budućnosti i obradovao navijače milanskog Intera. Kao što se i očekivalo, argentinski vezista Ever Banega će od naredne sezone igrati za Nerazure.

Izabrane vesti

Banega je odbio da produži saradnju sa Sveiljom u kojoj je oživeo karijeru posle fijaska u Valensiji. Argentinac je blistao u dresu Andalužana, ali je odlučio da napusti Španiju posle dve godine.
„U životu, morate da donesete neke odluke. I dalje mi je teško da pričam u prošlom vremenu kada pomenem Sevilju jer su to klub i grad u kojima sam iskusio nešto što nisam nikada ranije. Kada sam došao pre dve godine, bio sam u teškoj situaciji. Precrtan sam sa spiska za Mundijal, Valensija me je otpisala i onda se pojavila Sevilja da mi pruži šansu. Zato ću joj večno biti zahvalan. Kada čujete da navijači skandiraju vaše ime, osećate se ponosnim“, nahvalio je Argentinac klub sa Sančez Pishuana.

Ali uprkos prelepe dve godine u Andaluziji, izabrao je da ode iz kluba bez obeštećenja...
„Imao sam dileme, ali morao sam da donesem odluku. Izabrao sam Inter, sve je ozvaničeno i posle Kopa Amerika i odmora ću se priključiti novim saigračima. Sa Zanetijem sam u kontaktu i on mi je čestitao na odluci da izaberem Inter“, rekao je argentinski reprezentativac.

On je drugo pojačanje Nerazura ovog leta pošto su prethodno doveli i levog beka Čanera Erkina iz Fenerbahčea. On je takođe došao kao slobodan igrač.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaSerija APrimeraletnji prelazni rok 2016ItalijaInterEvropaEver Banega

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara