"Barbara Berluskoni"
"Barbara Berluskoni"

Barbara tvrdi da Baloteli nije nezamenljiv! Šta će na to reći Super Mario?

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.06.14. | 18:06

Kaka će odlučiti da li ostaje u Milanu, a Berluskoni i Galijani rade na dovođenju Iturbea

Barbara BerluskoniU Milanu uveliko kuju planove za predstojeći prelazni rok. Još nije poznato ko će ostati, ko doći na San Siro, a kako stvari stoje i prva zvezda Mario Baloteli strepeće za svoj status. Tako barem izgleda sudeći prema rečima Barbare Berluskoni. Ćerka Silvija Berluskonija i izvršni direktor kluba prokomentarisala je mogućnost da Baloteli napusti njihove redove.
„Mario Baloteli je odličan fudbaler, veliki italijanski talenat, ali nije nezamenljiv. Videćemo šta će se desiti“, rekla je Barbara.

Arsenal i Napoli su pokazali interesovanje za Balotelija, koji će verovatno posle ovakvog istupa gazdine ćerke dobro razmisliti šta i kako dalje.

Izabrane vesti

Riki Kaka se trenutno nalazi u Brazilu, a moguće je i da će ostati tamo pošto ga želi Sao Paulo.
„Kaka je stvarao istoriju Milana i znam da mu je potreban mir da donese pravu odluku. Ako ostane bićemo srećni, ali moramo da računamo i na to da možda želi da ide“, dodala je Barbara.

Ona je takođe potvrdila da njen otac i Adrijano Galijani rade na dovođenju Huana Manuela Iturbea iz Verone, a otkrila je i da se nada da će Milan između 2019. i 2020. godine imati svoj stadion.

(FOTO: Action images) 


tagovi

Serija AMilanMario BaloteliItalijaEvropaBarbara Berluskoni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara