""
""

Barsa - Šape, sećanje, suze i golovi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.08.17. | 23:01

Nema Nejmara, ali Barselona je spremna za okršaj sa Realom...

Suze, mnogo emocija i revija golova u tradicionalnom meču za trofej Đoan Gamper na Nou Kampu! U čast poginulih u avionskoj nesreći, kada je izginuo skoro ceo tim brazilskog Šapekoensea, Barselona je pozvala taj klub u goste, ali nije imala milosti

Izabrane vesti

Kako je ovo za Barsu bila generalna proba pred start sezone i prvu zvaničnu utamicu koja je na programu u nedelju - Superkup Španije protiv Real Madrida - izabranici Ernesta Valverdea morali su da budu maksimalno ozbiljni i posvećeni igri, pa gosti u rezultatskom smislu zaista isu imali šta tu da traže. 

Logično, domaći su sigurno imali i veliku želju da pokažu kako su preboleli odlazak Nejmara i kako on svakako nije veći od kluba kakav je Barselona. Ako ćemo po rezultatu, u tome su definitivno uspeli. Barsa je brojala do pet, a mrežu Šapea pogađali su povratnik Deulofeu (6. minut), Buskets (11), Mesi (28), Luis Suarez (55) i na kraju Denis Suarez (74). Daleko najlepši momenat na utakmici jeste projektil Serđa Busketsa za 2:0. Bez ikakve dileme - najlepši gol u karijeri ovog veziste. 

O tome kako je bilo na početku dok su početni udarac izdvodila dvojica preživelih iz avionske nesreće ne treba posebno govoriti. 

Pogledajte i sve će bam biti jasno...

Kada je u pitanju formacija Barselone ništa se tu značajno nije menjalo s dolaskom Ernesta valverdea. Četvorica u zadnjoj liniji i po trojica u vezi i u navali...



(foto: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimerameđunarodni fudbalEvropađoan gamper

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara