"Švajnštajger i Riberi"
"Švajnštajger i Riberi"

Bavarci silni na terenu, a umereni u izjavama: Crveni karton i penal su presudili...

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.03.15. | 23:25

„Verovatno bi utakmica bila drugačija. Ipak, mislim da smo dobro odigrali, kontolisali smo rezultat i nismo dozvolili kontranapade rivala“, rekao je Bastijan Švajnštajger posle utakmice

Švajnštajger i Riberi

Fudbaleri Bajerna bili su prilično silni na terenu protiv Šahtjora, ali više nego umereni i odmereni u izjavama nakon ubedljive pobede i prolaska u osminu finala Lige šampiona.

Izabrane vesti

To se pre svega misli na kapitena Bastijana Švajnštajgera koji je svojom još jednom besprekornom partijom i sigurnom igrom na sredini terena predvodio svoj tim do važnog prolaska u četvrtfinale elitnog evropskog takmičenja.
„Crveni karton i penal su bili presudni, verovatno bi utakmica bila drugačija. Ipak, mislim da smo dobro odigrali, kontolisali smo rezultat i nismo dozvolili kontranapade rivala“, rekao je Švajnštajger posle utakmice.

Holger Badštuber je proteklih nekoliko sezona zbog teških povreda više bio van terena nego na njemu, ali mu je večerašnji gol svakako došao kao kruna za dobre partije od povratka na teren.
„Zadovoljan sam zbog mog gola, ali sve u svemu i zbog pobede i prolaska u četvrtfinalu. Sve je ovo bila zasluga dobrog i napornog rada, sad nam je laknulo“, rekao je defanzivac Bajerna.

Žerom Boateng je još jednog gospodario zadnjom linijom tima Bajerna, ali je i u napadačkim akcijama svog tima uvek bio na pravom mestu.
„Od početka smo kontrolisali meč, bili smo agresnivni i poveli vrlo brzo. Crveni karton nam je dao prednost, što smo odlično iskoristili“, rekao je Boateng.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žerom BoatengNemackaLiga šampionaHolger BadštuberBastijan ŠvajnštajgerBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara