"Asmir Begović"
"Asmir Begović"

Begović: Odlazim na leto u veći klub

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.02.13. | 15:07

Golman Stouka uveren da će na leto napustiti klub, ali da još ništa nije odlučio

Asmir Begović

Golman Stouka i reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Begović izrastao je u jednog od najboljih golmana Premijer lige. Iako je bilo mnogo glasina da će napustiti Stouk i otići u Mančester junajted, Begović je ostao na Britanija stadionu.
“Srećan sam što je januar gotov. Bio je to težak mesec, toliko mnogo glasina. Sada možemo da se fokusiramo samo na utakmice“, rekao je Begović.

Izabrane vesti

Begović se spominjao kao moguća zamena za De Heu u Junajtedu, ali takođe je bilo tvrdnji da je Mančester Siti spreman da ga dovede kao alternativu za Džo Harta.

Ipak, stameni golman, koji je pre tri sezone došao iz Portsmuta i odigrao oko 100 mečeva za Stouk, očekuje da će ga klub prodati na leto i ističe da nikakav dogovor sa Junajtedom nije postigao.
“Pročitao sam u novinama da sam rekao ne Sitiju i da Junajtedu, ali istina je da još ništa nisam odlučio. Nisam potpisao nikakav ni ugovor ni predugovor. Verujem da ću otići na leto jer Stouk nije kupio Batlanda da bi bio rezerva. Gde ću otići, to ne znam. U manji klub sigurno neću“, zaključak je čuvara mreže Stouka.

(Foto:Action Images)


tagovi

Asmir BegovićEngleskaEvropaPremijer ligaStouk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara