"Roberto Karlos i Dejvid Bekam"
"Roberto Karlos i Dejvid Bekam"

Bekam i Karlos opet u istom timu

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.03.16. | 18:35

Englez želi da dovede Brazilca za trenera u klubu koji osniva u SAD

Roberto Karlos i Dejvid Bekam

Legendarni Dejvid Bekam čini sve da na vreme završi sve pripreme za osnivanje fudbalskog kluba u Majamiju koji bi trebalo da počne da se takmiči u narednim godinama i u američkoj MLS ligi. 

Izabrane vesti

Ambiciozni Englez želi da u budućem klubu ima vrhunska fudbalska imena, kako na terenu, tako i u administraciji, a prvi kandidat za trenera Majamija biće proslavljeni Brazilac Roberto Karlos (42), njegov nekadašnji saigrač iz perioda provedenog u Real Madridu.

Legendarni Karlos trenutno je trener indijskog prvoligaša Nju Delhi Dinama, a trenerskim pozivom bavi se još od 2012. godine i poseduje sasvim solidno iskustvo.

Bekam zna da je najvažnije da ima ozbiljno fudbalsko ime na trenerskoj funkciji kako bi privukao top fudbalere u Majami u budućnosti, a prema navopdima dobro informisanog španskog AS-a, Brazilac je itekako zainteresovan za selidbu u SAD.

Predlog Dejvida Bekama da Majami osnuje profesionalni fudbalski klub još uvek se nalazi u fazi pregovora, jer su problem finanijska konstrukcija i lokacija za izgradnju novog stadiona. Ipak, ti problemi biće brzo rešeni, pa će se na Floridi igrati soker vrlo brzo.

(FOTO: Action Images) 

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici


tagovi

Roberto KarlosReal MadridMLS ligaDejvid Bekam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara