Bekstvo na zadnja vrata: Medžik pred novinarima podneo ostavku

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.19. | 09:07

Legendarni as Lejkersa napustio klub

Ostali su Lejkersi bez magije! Legendarni Irvin Medžik Džonson podneo je ostavku na mesto predsednika za košarkaške poslove u Los Anđeles Lejkersima dve godine pošto je došao na tu funkciju.

Izveo je Medžik pravi dribling nakon poslednje utakmice u sezoni u Stejpls centru protiv Portlanda, jer je prvo ostavku saopštio – novinarima.  Vlasnica većinskog paketa klupskih akcija Džini Bas morala je da sačeka da dođe na red da bi saznala da ostaje bez jednog od najbližih rukovodilaca.

Izabrane vesti

Lejkersi su imali razočaravajuću sezonu, nisu se plasirali u plej-of, nisu bili ni blizu, iako su imali u timu najboljeg košarkaša današnjice Lebrona Džejmsa. Verovatno tu leži ključni razlog zašto je Medžik odlučio da se skloni.
Teška odluka. Plakao sam pre nego što sam došao ovde. Mislim da ću i sada da zaplačem... Teško je kada volite neki klub kao što ja volim Lejkerse. Teško je i kada volite neku osobu kao što ja volim Džini. Ne želim da je razočaram. Biću tu kada god joj budem potreban. Neće mi biti lako da joj sada sve ovo saopštim“, rekao je Medžik.

Na pitanje čime će se baviti sada kao penzioner, Džonson je rekao:
Želim da radim zabavne stvari i da budem zabavna osoba, onaj čovek kakav sam nekad bio, pre ovog posla”.

Irvin Medžik Džonson je igračka legenda Lejkersa, u čijem je dresu osvojio pet šampionskih prstenova.

(FOTO: Reuters)

 


tagovi

Medžik DžonsonLos Anđeles Lejkers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara