""
""

Benatija optimista: A što mi ne bismo pobedili Barselonu sa 4:0?

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.05.15. | 09:42

"Ipak, ako ne verujemo u pobedu, bolje da svi ostanem kod kuće taj dan. Bajern takođe ima sjajne fudbalere koji mogu da igraju bolje nego u prvom meču", ocenio je Marokanac

Optimizam je lepa ljudska vrlina, ali nije uvek koristan, pogotovo jer često ume da bude plod nerealnih razmišljanja. Štoper minhenskog Bajerna Mehdi Benatija smatra da njegova ekipa, uprkos ubedljivom porazu u prvom meču polufinala Lige šampiona, u revanšu u Minhenu može da pobedi sa 4:0.

Izabrane vesti

Istina, marokanski fudbaler smatra da ekipa Bajerna mora da odigra savršenu utakmicu sledeće nedelja kako bi se navijači radovali na Alijanc areni.
“Naravno da će biti izuzetno teško. Ipak, ako ne verujemo u pobedu, bolje da svi ostanemo kod kuće taj dan. Bajern takođe ima sjajne fudbalere koji mogu da igraju bolje nego u prvom meču. Ako budemo brži, daćemo golove. Možemo da pobedimo sa 4:0“, rekao je Benatija za francuski L’Ekip.

Ako neko misli da Bajern može da pobedi katalonskog giganta sa 4:0 u revanšu, kladionica MOZZART za taj rezultat nudi kvotu 75. Pogledajte ovde ostale kvote MOZZARTA za meč na Alijanc areni.

Bajern je i u četvrtfinalu LŠ morao da juri deficit iz prvog meča sa Portom. Doduše, tada je izgubio sa 3:1, a pre dva dana na Nou Kampu bilo je 3:0 za Barselonu. Prvak Nemačke je u revanšu protiv Porta u Minhenu slavio sa 6:0.

Bavarci su i prošle godine zaustavljeni u polufinalu elitnog evropskog takmičenja, tada je Real Madrid slavio ukupnim rezultatom 5:0, a u Minhenu je dao čak četiri gola.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NemackaMehdi BenatijaLiga šampionaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara