"Mehfi Benatija"
"Mehfi Benatija"

Benatija ostvario san: Srećan sam što ću raditi sa Gvardiolom

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.08.14. | 12:14

"Bilo je nekih komplikacija, ali se sve na kraju završilo dobro i radujem se novom izazovu", rekao je Marokanac koji je svojim ponašanjem prisilio Romu da ga pusti u Bajern

Mehfi BenatijaZavršena je saga oko prelaska Mehdija Benatije iz Rome u Bajern, koja je okupirala priče transfer priče proteklih nedelja. Reprezentativac Maroka prošao je lekarske preglede i potpisao petogodišnji ugovor sa šampionom Nemačke. Roma će dobiti 26 miliona evra  uz mogućnost da cena skoči za još četiri miliona u zavisnosti od Benatijinih nastupa.

“Srećan sam što sam konačno potpisao ugovor sa Bajernom. Bilo je nekih komplikacija, ali se sve na kraju završilo dobro i radujem se novom izazovu. Bajern ima odličan tim i dolaskom ovde ostvario sam san. Jedva čekam da sarađujem sa fantastičnim trenerom Gvardiolom, koji je insistirao na mom dolasku. Nadam se da ćemo imati uspešnu sezonu“, rekao je Benatia za nemački Sport.

Izabrane vesti

Marokanac je u Romu stigao prošlog leta iz Udinezea. Odigrao je 33 utakimce u Seriji A i postigao čak pet golova. Zbog svog ponašanja ovog leta, kada je prisilio čelnike Rome da ga puste u Bajern, za kratko vreme je prešao put od omiljenog igrača do persone non grata na Olimpiku.

(FOTO: Twitter)


tagovi

Bajern MinhenEvropaLiga šampionaMehdi BenatijaNemackatransferi2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara