"Mehdi Benatija"
"Mehdi Benatija"

Benatija, pakuj kofere

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.03.16. | 12:00

Marokanac bespovratno izgubio mesto Bajernovom timu

Mehdi BenatijaŠta si igrao, igrao si. Prve sezone u Minhenu još je to i bilo dobro, ove je Mehdi Benatija nestao. Istina, povrede su samo odmogle, ali sigurno je da Marokanac ne može da bude zadovoljan sa svega 600 bundesligaških minuta u dosadašnjem toku sezone. Više i neće bi biti, barem tako prenose nemački mediji, uvereni da će se Bajern na leto ratosiljati ugovora sada već 28-godišnjeg igrača.

Više je razloga za tako nešto. Havi Martinez se oporavio od povrede i vratio na treninge, a on je prvi pik na mestu centralnog beka. Džerom Boateng neće dugo biti na bolovanju, dok se 21-godišnji Džošua Kimih nametnuo i igrama i potencijalom.

Izabrane vesti

Sve to bi značilo da će Benatija u nastavku biti tek četvrti izbor Pepa Gvardiole na mestu štopera. A kad je već tako rastanak je najbolje rešenje za obe strane. Ponuda ima iz Italije, pominjali su se Inter, Milan, pa i Juventus, očekuje se i neka višemilionska iz Kine.

Bajern će moći da vrati barem deo od 28.000.000 evra uloženih 2014. na dovođenje Benatije iz Rome, jer Marokancu ugovor sa bavarskim gigantom ističe tek 2019. godine.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

NemackaMehdi BenatijaEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara