""
""

Bentankur na leto oblači crno-belo, Boka dobija 9.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.02.17. | 12:46

Urugvajski vezista već ovog meseca dolazi na lekarske preglede u Torino

Prelazni rok je gotov, ali uprava Juventusa već gleda ka junu i letnjoj transfer pijaci. Šampion Italije je, kako navodi Tutosport, već dogovorio prvi transfer za sledeći prelazni rok, a radi se o vezisti Boke Juniors, Rodrigu Bentankuru.

Izabrane vesti

Stara dama će na ime obeštećenja platiti argentinskom klubu 9.500.000 evra, a Boki slede i bonusi u budućnosti u zavisnosti od kvaliteta partija koje bude pružao Urugvajac.

Bentankur će u februaru čak doputovati u Torino  kako bi odradio lekarske preglede i ostale formalnosti pre nego što stavi potpis na ugovor.
“Rodrigo je mlad igrač, ali već ima dosta iskustva. Pomalo me podseća na Pogbu ili Nzonzinija po stilu igre. Kada je u pitanju karakter, više mi liči na Valtera Samjuela ili Havijera Zanetija. Ima odličnu tehniku, sjajno deli duge lopte i mislim da je idealan za formaciju koju koristi Masimilijano Alegri. Naravno, mlad je, pa mora još da radi na koncentraciji tokom cele utakmice“, objasnio je njegov sadašnji trener u Boki, Giljermo Baros Skeloto.

Bentankur je bio deo ekipe Boke Juniors koja je 2015. godine osvojila titulu prvaka Argentine, a do sada je za taj klub odigrao 40 utakmica i postigao jedan gol. 

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

Rodrigo Bentankurmeđunarodni fudbalBoka juniors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara