Beogradska arena (©Wikipedia)
Beogradska arena (©Wikipedia)

Beogradska arena ponovo nosi izvorno ime

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.04.24. | 09:32

Sponzorski naziv 'Štark' uklonjen

Posle više od jedne decenije Beogradska arena ponovo nosi svoje ime. Dosadašnji sponzorski naziv 'Štark' je uklonjen, a predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić nada se da Arena više neće menjati ime.

On je u sredu obišao radove na uklanjanju starog naziva koje je najavio još krajem prošle godine.

Izabrane vesti

"Beogradska arena i ova hala jedan su od simbola našeg grada, tu se održavaju najvažniji kulturni, sportski i svi drugi događaji i manifestacije. Od 2010. godine 'Arena' je bila na prodaju, nosila je imena raznih firmi, kompanija, a poslednje koje je nosila bilo je 'Štark arena'. Danas je krenulo skidanje tog natpisa jer ugovor ističe i ja se nadam da se, bez obzira na to ko bude vodio grad Beograd u budućnosti, ime 'Beogradske arene' više neće dovoditi u pitanje. Grad Beograd je u situaciji da ne mora da prodaje svoje simbole", rekao je Šapić.

Beogradska arena, u kojoj svoje mečeve igraju košarkaški klubovi Partizan Mozzart Bet i Crvena zvezda, ime je prodavala od 2010. godine. Poslednju košarkašku utakmicu u areni pod sada već starim nazivom 'Štark' odigrala je Crvena zvezda protiv Studentskog centra prvog maja.


tagovi

Beogradska arena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara