""
""

Bešiktaš traži hitnu zamenu za Tosuna: Gameiro ili Boaći!

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.01.18. | 10:44

Francuz se dokazao u evropskim okvirima, ali je znatno skuplja opcija napadača crveno-belih i već je zagazio u četvrtu godinu života, dok bi cena golgetera iz Gane u narednim godinama mogla višestruko da naraste

Turski Bešiktaš je prodao Dženka Tosuna za rekordnih 30.000.000 evra, pa je ekipi Senola Guneša potreban napadač koji bi nadomestio odlazak turskog reprezentativca.

Izabrane vesti

Kako piše glavni turski list iz Istanbula Milijet, tamošnji šampion bira između dvojice napadača, a u pitanju su Kevin Gameiro iz Atletiko Madrida i Ričmond Boaći iz Crvene zvezde.

Francuz je povratkom Dijega Koste u Madrid pao u drugi plan, pa Jorgandžije žele da ga prodaju. Gameiro se već dokazao u Evropi, ali bi bio i daleko skuplja opcija od Boaćija. Već zagazio u četvrtu deceniju života, dok je napadač Crvene zvezde znatno jeftiniji, ali i značajno mlađi (24 godine) pa bi cena u budućnosti mogla višestruko da mu naraste u slučaju dobrih partija.

Podsetimo, Crvena zvezda je od Rena tražila 8.000.000 evra, pa su se Francuzi okrenuli opciji zvanoj Aleksandar Prijović, ali se čini da ta svota novca ne bi predstavljala nikakav problem za turski kluba.

Gameiro je u ovoj i prethodnoj sezoni odigrao 38 utakmica za Atletiko u Primeri i postigao 15 golova, dok Boaći iza sebe ima godinu karijere u kojoj je postigao 42 gola na 51 odigranoj utakmici.

(FOTO: Action images)


tagovi

BesiktasFK Crvena zvezdaKevin GameiroSuper ligSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara