"Biće žustro: Obamejan i Alaba"
"Biće žustro: Obamejan i Alaba"

BET INFO: Borusija na minhenskom gubilištu

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.04.17. | 10:45

Povredama osakaćeni Milioneri stižu na noge favorizovanom Bajernu (18.30, Eurosport 2) sa minimalnim šansama za uspeh u Der Klasikeru

Biće žustro: Obamejan i Alaba

Surova dominacija Bavaraca u Nemačkoj uslovila je da čuveni Der Klasiker, 96. prvenstveni po redu (18.30, Eurosport 2), izgubi na značaju, barem rezultatski. Bajern je suvereni lider koji gazi ka petoj vezanoj tituli u Bundesligi (što će biti rekord), sa čak 15 bodova više u odnosu na četvrtolplasiranu Borusiju, koja pokušava da se domogne direktnog plasmana u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Biće ovo specifičan duel iz razloga što domaćina nekoliko dana kasnije očekuje okršaj u Ligi šampiona sa velikim Realom. Ali, Bajern ne sme da izgubi fokus, obaveza je ne samo pobediti Milionere već im i spakovati što više golova. Najveći rival je to...

MOZZART KVOTE: Bajern - Dortmund

U tu svrhu Karlo Anćeloti je minule nedelje odmarao mozak ekipe Tijaga Alkantaru, čiji se izostanak itekako osetio u Hofenhajmu u porazu od 1:0. Manuel Nojer i Tomas Miler sigurno neće igrati danas protiv Milionera, ali povratak španskog čarobnjaka trebalo bi da uslovi da Robert Levandovski ima više izglednih prilika u direktnom dvoboju sa prvoplasiranim na listi strelaca Pjerom Emerikom Obamejanom, koji mu beži za jedan gol. Bez obzira na minuli kiks, Bajern je u top formi, ima 12 pobeda i tri remija na svom terenu, a na četiri vezane utakmice kod kuće slavio je sa tri i više pogodaka uz gol razliku 20:0.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 18:30 3007 NEM 1 Bayern - Dortmund ki 1 1,55

Takvog Bajerna mora se plašiti svako, pa i Dortmund bez obzira što je pokazao u prvom delu sezone da zna da ih pobedi. Tomas Tuhel je tada iznenadio Anćelotija formacijom 3-4-2-1, kojoj se Bajern izuzetno teško prilagođava, pa je Borusija slavila sa 1:0 ranim golom Obamejana. Ipak, kada je reč o gostovanjima Minhenu to je druga priča, pune tri godine Borusija nije pobedila na Alijanc Areni, a ima dosta povređenih igrača i teško da ima prevelike šanse i danas.

Na ovaj meč nisu otputovali Šinđi Kagava i Julijan Vajgl, a pre njih zbog povreda su otpali Marko Rojs, Andre Širle i Erik Durm. Pod znakom pitanja su i štoper Mark Bartra kao i roviti Lukas Pišček pa je Tuhel stvarno u velikom problemu.

Forma Dortmunda na strani je promenljiva ovog proleća, na poslednjih pet bundesligaških gostovanja imaju samo jednu pobedu, uz po dva remija i poraza, ali je četiri puta dolazio tip GG, što vam preporučujemo i ovaj put. Uz pobedu Bajerna, naravno.

Kada kliknete na dugme KLADI SE, tiket će vas čekati na sajtu mozzartbet.com, gde možete dodati i neke druge parove, ili odigrati singl.

PREDLOZZI
1 - 1,55
GG - 1,50
1&GG - 2,55

POSLEDNJIH PET

BAJERN
Hofenhajm (G) 0:1
Augzburg (D) 6:0
Borusija Menhengladbah (G) 1:0
Ajntraht (D) 3:0
Arsenal (G) 5:1

DORTMUND
Hamburger (D) 3:0
Šalke (G) 1:1
Ingolštat (D) 1:0
Lote (G) 3:0
Herta (G) 1:2

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenBorusija DortmundDer KlasikerNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara