"Endi Mari ima velikih problema sa formom"
"Endi Mari ima velikih problema sa formom"

BET INFO: Fonjini ruši Marija?!

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.05.17. | 11:23

Veliki teniski turnir u Rimu i danas nam donosi odlične prilike za sportsko klađenje

Endi Mari ima velikih problema sa formom

Četvrti radni dan prestižnog teniskog turnira u Rimu je pred nama. Gužva na famoznom Foro Italiku mogla bi lako da se prenese i na naše tikete. Pa da izdvojimo nekoliko zanimljivih parova, igara i kvota. 

Izabrane vesti

 GOFAN - VERDASKO TB DA, KVOTA 2,45 

Odlični Belgijanac David Gofan i iskusni Španac Fernando Verdasko igraju drugi meč dana na Centralnom terenu. Ovo će biti njihov šesti susret, a prednost ima bivši dečko Ane Ivanović. Ako se trenutno gleda kvalitet, tu prednost ima Gofan, ali ako mislite da je rizično igrati na njega, probajte sa TB DA, to jest da će biti taj-brejka pošto su ih ova dvojica do sad odigrala čak pet.

 ĐOKOVIĆ - BEDENE H1 (-4,5), KVOTA 1,65 

Meč koji nas najviše interesuje, pre svega navijački je Đokovićev protiv Aljaža Bedenea. Slovenac sa britanskim pasošem je oba puta izgubio od našeg asa, a nije je uzeo niti jedan set. Favorit je jasan, ali je pitanje šta se bi tu još moglo. A s obzirom na njihovu međusobnu istoriju, ovde bi trebalo igrati na jasnu pobedu Srbina koji je podigao formu.

 ŠARAPOVA - LUČIĆ BARONI KI 1, KVOTA 1,25 

Nakon njih na teren istrčavaju dve žive legende ženskog tenisa, Marija Šarapova i Mirjana Lučić Baroni. Ruskinja se nedavno vratila na tur nakon 15 meseci pauze zbog dopinga, dok Hrvatica doživljava "drugu mladost". Biće ovo njihov treći susret, a trenutno je 2:0 sa lepu Mašu. Zanimljivo je da su njih dve ukrstile rekete minule sedmice u Madridu i da je Šarapova slavila sa 4:6, 6:4, 6:0, tako da i ovaj put očekujemo veliku borbu, ali novi trijumf ruske teniserke.

 MARI - FONJINI KI 2, KVOTA 2,70 

Dan na centralnom terenu zatvara prvi reket sveta i prošlogodišnji šampion matersa u Rimu, Endi Mari koji u odbranu trona kreće protiv lokalnog heroja Fabija Fonjinija. Trenutno je 3-2 za Škota, ali bi lako moglo doći do izjednaćenja. I to koliko danas. Fonjini, trenutno 29. na svetskoj lestvici ima igru da pobedi ovog i ovakvog Marija, koji prosto ne može da se satavi i trenutno je u lošijoj formi čak i od Đokovića.

 KIRJOS - BAUTISTA AGUT TS 3, KVOTA 2,23 

Verujemo da će jedan od najinteresantinijih mečeva dana u Večnom gradu biti onaj između Nika Kirjosa i Roberta Bautiste Aguta. "Enfant terrible" svetskog tenisa je igrač koji može svakog da pobedi, naročito kada mu krene servis. Šljaka u Rimu Australijancu ipak neće dozvoliti da previše teroriše odličnog Španca koji je u poslednje vreme u manjoj igračkoj krizi. Ovo će im biti tek drugi susret, a na prvom pre dve godine slavio je Kirjos. Ovaj put favorita je teško odrediti, ali verujemo u tri seta.

(Foto: Action Images)


tagovi

atp rimEndi MariEvropaFabio FonjiniItalijaNovak ĐokovićWTA Rim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara