"VIMBLDON - 10. DAN"
"VIMBLDON - 10. DAN"

BET INFO: iskustvo VS mladost

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.07.17. | 12:17

Na Vimbldonu danas a redu mečevi ženskog polufinala: Muguruza - Ribarikova i Konta - Venus Vilijams

VIMBLDON - 10. DANJoš četiri dana je ostalo do kraja 131. izdanja Vimbldon, a danas 10. dana takmičenja na redu su polufinala u ženskom singlu. Takođe, igraju se i polufinala u muškom dublu, ali to nas za klađenje ne interesuje.

MUGURUZA - RIBARIKOVA TS 3, KVOTA 2,55

Izabrane vesti

Oba ženska singl meča se igraju, kako i dolikuje na Centralnom terenu. Prve na teren od 14 časova po srednjoevropskom vremenu izlaze Garbinje Muguruza i Magdalena Ribarikova. Biće to njihov peti međusobni susret , a trenutno je egal. Iako je Muguruza kompletnija igračica, ali i daleko uspešnija od starije koleginice, poznata je po čestim padovima u igri, ali i formi.

MUGURUZA - RIBARIKOVA TB DA, KVOTA 3,75

Mlada Špankinja koja je rođena u Karakasu trenutno je na uzlaznoj putanji i zaista odlično igra, ali ni Slovakinja nije mačji kašalj. Zanimljivo je istaći da su njihov poslednji meč odigrale pre dve godine i to na travi Birmingema, a Ribarikova je bila ubedljiva. Slovakinja, od koje se mnogo više očekivalo da uradi u karijeri, trenutno je 87. na svetskoj listi, a na Vimbldonu igra neverovatno i zaista je glupo kladiti se protiv nje. Naravno, ko hoće - hoće, ali mi preporučujem da se proba sa taj-brejkom, trećim setom ili sa  više gemova.

KONTA - VILIJAMS V. KI 2, KVOTA 1,90

Drugi meč dana na glavnom stadionu Ol ingland kluba igraju Venus Vilijams i Džoana Konta. Živa legenda belog sporta igra svoj 20. Vimbldon, a ovo će joj biti 101. meč na najvećem teniskom turniru na svetu kojeg je osvajala u pet navrata (2000, 2001, 2005, 2008). Iskustvo višedecenijkog igranja moglo bi biti presudno u ovom meču portiv domaćeg aduta.

KONTA - VILIJAMS V. UG 1S 9+, KVOTA 1,38

Istina, u poslednje vreme pojedini mediji na Ostrvu ističu da Konta baš i nije Britanka, jer ne samo da je rođena u Australiji, nego su joj i roditelji iz Mađarske. Ali, podrška neće izostati što ipak ne bi trtebalo da utiče na igru 37-godišnje Amerikanke. Venus je favorit, ma ko šta misli, ne samo u ovom meču, nego i za titulu. Ako starijoj sestri Vilijams krene, biće to brzo gotovo.

Takođe, još možete da se kladite na pobednicu turnira, pa je tako najveći favorit Muguruza sa kvotom 2,50, onda sledi Konta sa 3,50, pa Venus 4,00, a najmanje šanse daje se Ribarikovoj sa kvotom 8,50.

Srpski tenis na Vimbldonu, nakon Novakove predaje ostao je samo na jednom imenu, a to je Olga Danilović koja danas igra drugo kolo dubla za devojčice.

(foto: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaMagdalena RibarikovaOlga DanilovićVenus VilijamsVimbldon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara