"najveća utakmica u estonskom fudbalu"
"najveća utakmica u estonskom fudbalu"

BET INFO: Večiti derbi... Estonije

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.03.17. | 11:37

Flora protiv Levadije

najveća utakmica u estonskom fudbaluŠampionat Estonije igra se od 1992, dakle punih 25 godina, i od tada samo u sedam navrata Flora ili Levadija nisu bili šampioni. Dovoljno za uvod i objašnjenje za neupućene o kakvom se meču redi. Jasno je – najveći rivali. Ili ako vam je draže - večiti derbi.

Baš u prošloj sezoni dogodilo se da je prvak Estonije postao neko treći (Infonet), što predstavlja dodatni imperativ za “večite” i podgreva atmosferu pred derbi na premijeri. U poslednje vreme Levadija je imala više uspeha u derbijima, pošto je dobila tri od pet prethodnih okršaja. Jednom je slavila Flora i jednom je bilo nerešeno. U tim utakmicama četiri puta došlo je GG i 3+. Takođe, ono što treba znati pre nego što se tipuje na ovaj susret jeste da Flora često igra 2+I kod kuće, gde je poslednji put poražena 26. aprila prošle godine baš od Levadije.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE: 1 (2,95), X (3,25), 2 (2,30)

Kada je u pitanju prelazni rok više pojačanja dovela je Levadija. Ne radi se o afirmisanim fudbalerima, ali ima tu nekoliko iskusnih stranaca, barem po godinama. Flora je dovodila uglavnom mlade igrače iz estonske lige. 

NAŠI PEDLOZZI
TGG GG3+          1,87
1TM1 1+               1,92
UG 4+   2,60

*kvote su podložne promenama


tagovi

bet infoestonijaEvropameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara