Bet specijal u svlačionici Junajteda - kada odlazi Murinjo?

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.12.18. | 11:11

Znaju Aleksis i Roho...

Definitivni rastanak Žozea Murinja i Mančester junajteda otvorio je Pandorinu kutiju i doveo do toga da iz svlačionice na površinu ispliva prljavi veš, kao znak jasnog nezadovoljstva igrača.

Murinjovom otkazu najviše se obradovao Pol Pogba, koji je prvo u minutima po ozvaničenju ove vesti na društvene mreže nakačio fotografiju na kojoj se jasno podsmeva bivšem šefu, da bi se onda pročulo i da je slavio u trening centru u Karingtonu, sa sve porukom "Kačio si se s pogrešnim".

Izabrane vesti

Ako se Pogba najviše obradovao ovakvom raspletu, onda je od istog najviše profitirao Aleksis Sančez. Naime, Ostrvom je prostrujala vest da su Aleksis Sančez i Markos Roho imali internu opkladu, gde je Čileanac bio zagovornik ideje da će Murinjo dobiti otkaz pre kraja godine. Takoće, internu kladionicu. Pošto je Žoze zaista ispraćen sa Old Traforda pre dva dana, Sančez je u zajedničkoj WhatsApp grupi, gde su umreženi fudbaleri Junajteda, ostavio poruku sledeće sadržine:
“Rekao sam ti (Roho), duguješ mi 20.000 funti“.

U prevodu, to je 22.100 evra!

Očigledno je da je nezadovoljstvo među igračima Mančester junajteda bilo ogromno, a najveće olakšanje osetili su oni koji su pružali najslabije partije, a od njih se očekivalo najviše...

Foto: Shutterstock


tagovi

Aleksis SančezMarkos Roho

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara