"Rafael den Vart"
"Rafael den Vart"

Betisova ideja - uvaliti Van der Varta Kinezima dok ime još zvuči

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.02.16. | 10:27

Umesto torta i kolača za 33. rođendan najava rastanka sa španskim prvoligašem

Rafael den VartFotografije sa bakom preplavile su španske novine, naslovi su bili emotivni, u stilu “povratak korenima“. Na kraju ničeg lepog u epizodi Rafaela van der Varta u Betisu. Štaviše, na njegov 33. rođendan, a on se slavio u četvrtak, novinske stupce punila je izjava sporskog direktora zeleno-belog kluba iz Sevilja Eduarda Masije: “Jednostavno, ne ide“.

Mislio je Masija upravo na Van der Varta na jugu Španije. Ne ide. Magija je nestala i teško da će se vratiti u ovim poznim igračkim godinama. Mislio je Masija i na to i uvideo da će iskusnog Holanđanina posle samo 178 minuta u jesenjoj polusezoni teško uvaliti nekom ozbiljnom evropskom klub. A plata od 3.000.000 evra po sezoni na trogodišnjem ugovoru veliko je opterećenje za Betis.

Izabrane vesti

Van der Vart je za kratko vreme postao persona non grata u Betisu. Izlaz je - Daleki istok. Prelazni rok u Kini traje do 26. februara, ovih nekoliko miliončića ne predstavljaju ništa strašno za tamošnje klubove. Masija vrti brojeve. Nudi, hvali. Van der Vart navodno nema ništa protiv selidbe. Samo da neko pozitivno odgovori.

(Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

SuperligaSrbijaRafael Van der VartBetis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara