""
""

Bez dileme na Tatinu Atlantu, težak ispit za Pauna

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.09.17. | 14:28

Ko je favorit, a ko autsajder u MLS-u

Ligu šampiona smo obradili, dotakli smo se i egzotičnih takmičenja poput južnokorejske lige, AFC i vijetnamskog kupa, skoknuli smo u komšiluk do Makedonaca, a pisali smo i o rukometnoj Ligi šampiona, tenisu i četvrtoj nemačkoj ligi. Sada je red došao na MLS.

Izabrane vesti

Ako tražite fikseve, čisto da vas obavestimo da bi u noći između srede i četvrtka rutinski trebalo da slave Atlanta, Njujork Red Bul, Dalas i Hjuston. Dakle, neke - ako ne i sve - timove trebalo bi vezati uz mečeve Lige šampiona, a tu smo rekli da se najviše očekuje od Juventusa, Barselone, Mančester Junajteda i Rome, dok bi Pari Sen Žermen i Atletiko Madrid mogli da uzmu meru Bajernu, odnosno Čelsiju.

Atlanta je promenila stadion, ali su navike ostale iste. Izabranici Herarda Tate Martina, nekadašnjeg trenera Barselone i bivšeg argentinskog selektora, melju protivnike kao od šale. U poslednje vreme na svom stadionu ispraćaju timove kući sa po najmanje tri gola u mreži, a ništa drukčije ne treba očekivati ni večeras, jer im u goste dolazi Filadelfija koja je loša u gostima.

Istina, nekada ume da bude nezgodna i tvrda, ali verujemo da će Atlanta, za koju inače igraju poznati golman Bred Guzan te nekadašnji napadač brojnih engleskih premijerligaša Kenvajn Džons, ubedljivo trijumfovati.

Njujork Red Bul ne blista u poslednje vreme, ali prednost mu se daje zbog odlične forme kod kuće, odnosno zbog činjenice da se fudbaleri Di Si Junajteda ne snalaze čim napuste svoj stadion, o čemu svedoči samo jedna pobeda na strani još od juna. Takođe, Njujork Red Bul tradicionalno pred svojim navijačima izlazi na kraj sa predstojećim protivnikom i to skoro uvek sa bar dva postignuta gola.

Osim toga što se očekuju da i Dalas i Hjuston rutinski odrade posao, imajte na umu da Čikago našeg Veljka Paunovića ide na noge San Hozeu. Težak ispit za nekadašnjeg selektora zlatnih Orlića. Njegov tim ne zna da igra na strani, večeras će verovatno biti lišen usluga Bastijana Švajnštajgera, a San Hoze je veoma dobar kod kuće.

Ipak, domaćin igra promenljivo u poslednje vreme i tu bi Čikago mogao da traži svoju šansu. Pritom, na četiri od pet poslednjih susreta ovih timova prolazio je tip GG pa se bar po pogodak na obe strane čini kao realna opcija. 

MLS

Četvrtak

01.00: (1,42) Atlanta (4,30) Filadelfija (7,00)
01.30: (2,40) Montreal (3,30) Njujork Siti (2,75)
01.30: (1,50) Njujork Red Bul (4,10) DC Junajted (5,90)
01.30: (2,05) Orlando Siti (3,40) Nju Ingland (3,35)
02.00: (1,35) Dalas (4,50) Kolorado (8,50)
02.30: (1,50) Hjuston (4,10) Los Anđeles (5,80)
04.30: (1,65) Sijetl (3,60) Vankuver (5,00)
04.30: (2,20) San Hoze (3,35) Čikago (3,05) 

TABELA

ISTOČNA KONFERENCIJA

ZAPADNA KONFERFENCIJA

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizakladionicaSADsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara