Bez zvezda pod Goricom...

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.06.18. | 09:25

Crna Gora bez Jovetića, Savića, Ivanića... Slovenci bez Oblaka, Kampla, Iličića...

Reprezentacija Cne Gore poslednji put je slavila u prijateljskoj utakmici 5. marta 2014. godine, kada je pod Goricom pala Gana pogotkom Dejana Damjanovića sa bele tačke. Od tog trenutka - 11 utakmica, pet remija i šest poraza!

Utisak je da će post Đetića u duelima bez rezultatskog značaja potrajati, s obzirom da Ljubiša Tumbaković ima dosta kadrovskih problema pred susret sa Slovenijom, koja je takođe značajno oslabljena.
"Ne osećamo pritisak zbog toga što dugo nismo pobedili, jer svaka utakmica ima cilj, a naš cilj sada je da vidimo ove nove igrače i da napravimo atmosferu pred septembar", rekao je na konferenciji za medije Tumbaković, koji je uz osmeh prokomentarisao činjenicu da Crna Gora više od četiri godine nije dobila prijateljski meč.
"Drago mi je da to čujem. Mislio sam da samo ja nisam dobio prijateljski meč".

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
(2,55) Crna Gora (3,00) Slovenija (3,00)
Početak: 20.15

Sa spiska 65-godišnjeg Beograđanina dodatno su otpali Tomašević i Stojković, dok lakše povrede vuku Marko Vešović i Adam Marušić, koji će ipak igrati. Od ranije je poznato da dres nacionalnog tima neće obući Jovetić, Savić, Vukčević, Ivanić, Šćekić, Savićević, Bakić, Klimenta i Božović.
"I Slovenija je bez nekoliko igrača. Tu smo ravnopravni, a mi ćemo imati prednost publike u želji da ostvarimo rezultat", istakao je Tumba, osvrnuvši se na činjenicu da i njegov koelga Tomaž Kavčić neće računati na najveće zvezde - golmana Jana Oblaka, Kevina Kampla, Josipa Iličića, kao i Roberta Berića.

Gostujući selektor najavio je tvrdu utakmicu i napad na pobedu, iako Slovenci nisu kompletni.
"Igrači koji su tu imaju kvalitet da igraju za reprezentaciju. Mi imamo cilj, a to je Evropsko prvenstvo 2020. godine", rekao je Kavčić.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 20:15 6604 MPR Montenegro - Slovenia ug 0-2 1,53
Ukupna kvota1,53

Kvote kladionice MOZZART za ostale prijateljske mečeve možete da pogledate OVDE.

FotoAction Images


tagovi

sportsko klađenjereprezentacija Crne Gorereprezentacija Slovenije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara