"Đerlek"
"Đerlek"

Bezbolan poraz, ali i velika opomena: Azuri bolji od Orlića

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.10.16. | 17:34

Azuri su tako završili kao prvoplasirani tim u grupi (2:0), a prolaz dalje kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije obezbedila je selekcija Makedonije, koja je danas savladala Albaniju (2:1)

Đerlek

Kadetska selekcija Srbije nije imala imperativ pobede u današnjem meču sa Italijom, pošto je još ranije osigurala plasman u drugu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj naredne godine, ali je doživela jedini poraz u Grupi 4 (2:0) koji bi mogao da predstavlja važnu opomenu na putu selekcije Ilije Stolice pred najvažnije okršaje na putu ka Euru.

Izabrane vesti

Azuri su tako završili kao prvoplasirani tim u grupi, a prolaz dalje kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije obezbedila je selekcija Makedonije, koja je danas savladala Albaniju (2:1).

Italijani su golove postigli u 52. i 68. minutu, kada su se u strelce upisali Davide Merola i Roberto Bjanku.

Selekcija Srbije nastupila je u sastavu: Milojević - Popović, Radovanović, Pavlović, Kamenović - Bosić, Gavrić, Ilić, Đerlek - Stuparevi, Kokir.

U narednoj rundi kvalifikacija biće formirano osam grupa, a plasman na Evropsko prvenstvo obezbediće osam prvoplasiranih i sedam najboljih drugoplasiranih selekcija. Direktan plasman je naravno već obezbedila selekcija domaćina.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Ilija Stolicakadeti Srbijereprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara