"Nesrećni Romanjoli"
"Nesrećni Romanjoli"

Bezlični Milan pao u Đenovi, Romanjoli prestrogo isključen (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.09.15. | 14:30

Iako je imao igrača manje do kraja utakmice, Milan je u finišu utakmice uspeo da stvori nekoliko prilika, posebno preko Juraja Kucke i Marija Balotelija, ali nije došlo do promene rezultata - 1:0

Nesrećni Romanjoli

Bezlični Milan je ponovo pozažen, a ovoga puta za to je bila zaslužna neubedljiva Đenova, koja je bila manje lošiji rival u prilično skromnoj fudbalskoj predstavi na Marasiju, ali dovoljno dobar da uzme skalp ekipi Siniše Mihajlovića na ovoj utakmici - 1:0 (1:0).

Izabrane vesti

Domaćin je prilično odlučno i hrabro ušao u ovu utakmici, propustio veliku priliku u šestom minutu kada je lopta nakon slobodnog udarca prošla pored stative gola već savladanog Dijega Lopeza, ali mu se za to vratilo samo četiri minuta kasnije. Džemaili je tukao iz slobodnjaka, a lopta u živom zidu okrznula Đakoma Bonaventuru i savladala nemoćnog španskog čuvara mreže.

Ekipu Đan Pjera Gasperinija je ostvareni razultat na startu meča u potpunosti zadovoljio, pa se u nastavku meča u potpunosti opredelila za čuvanje svog gola i opasne kontranapade, a u tome joj je značajno pomoglo isključenje Alesija Romanjolija u 42. minutu.

Ipak, slobodno možemo reći da je sudija Paolo Taljavento napravio prestrogu odluku kada je pokazao drugi žuti karton bivšem štoperu Rome, s obzirom da nije imao nikakvu nameru da rukom udari protivničkog igrača. Međutim, Romanjoli je donekle i sam kriv za isključenje jer je prethodno u 18. minutu potpuno bespotrebnim startom zaradio prvu javnu opomenu.

Iako je imao igrača manje do kraja utakmice, Milan je u finišu utakmice uspeo da stvori nekoliko prilika, posebno preko Juraja Kucke i Rodriga Elija, ali nije došlo do promene rezultata.

Mihajlović se u današnjoj utakmici od starta utakmice odlučio za tandem Luiz Adrijano - Baloteli, dok je svog možda i najboljeg igrača Karlosa Baku ostavio na klupi i uveo ga tek u 81. minutu.

Bivši igrač Crvene zvezde Darko Lazović kompletnu utakmicu je proveo na klupi za rezervne igrače.

SERIJA A - šesto kolo:

Roma - Karpi 5:1 (3:1)
/Manolas 24, Pjanić 28, Žervinjo 31, Salah 51, Dinj 68 - Borijelo 34/

Napoli - Juventus 2:1 (1:0)
/Insinje 26, Iguain 62 - Lemina 63/

Nedelja:

Đenova – Milan 1:0 (1:0)
/Džemaili 10/

15.00 Bolonja – Udineze
15.00 Verona – Lacio
15.00 Sasuolo – Kjevo
15.00 Torino – Palermo
20.45 Inter - Fjorentina

Ponedeljak:
19.00 Frozinone – Empoli
21.00 Atalanta - Sampdorija

(FOTO: Action images)


tagovi

MilanItalijaĐenovaBlerim DžemailiAlesio Romanjoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara