""
""

Biće ludnica u Roterdamu - vraća sa Van Persi!

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.01.18. | 19:10

Ugledni holandski mediji javljaju da je transfer praktično gotov

Fajenord je rešio da vrati još jednog roterdamskog sina. Kao što je to pre dve i po godine uradio sa Dirkom Kajtom, holandski velikan rešio je da ponovi u slučaju Robina van Persija!

Izabrane vesti

Vest koja je dobila veliki publicitet u holandskim i turskim medijima, a kako stvari stoje, daleko od toga da se radi o pukim nagađanjima.

Naime, holandski veteran je, prema tvrdnjama tiražnog lista Algemen Dagblad, raskinuo ugovor sa Fenerbahčeom i u subotu bi trebalo da doputuje u Roterdam na lekarske preglede i potpis ugovor sa Fajenordom.

On je u četvrtak imao sastanak sa predsednikom turskog kluba Azizom Jildirimom i tražio da mu isplate 2.150.000 evra koliko mu Fenerbahče duguje. Jildirim je to odbio, ali očigledno da se nešto danas promenilo. 

Van Persi je u dosadašnjem toku sezone za Fenerbahče odigrao samo četiri takmičarske utakmice. Ukupno je u dresu istanbulskog kluba odigrao 87 utakmica i dao 36 golova. Sa druge strane, ovo će za Van Persija biti povratak u klub u kojem je stasao posle 13 i po godina. 

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

FenerbahčeRobin Van PersiSuper lig

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara