Komentari na vest

Bijeljinski nepobedivi: Retko viđena dominacija jednog tima

?

??

pre 25 dana

Treba ubaciti borac i jos dva kluba iz repuglike srpske u nasu ligu i ostaviti je na 16 klubova. Bila bi liga zanimljivija. Po republici srpskoj ima dosta talenata
S

Small Owl

pre 26 dana

Za Radnik se znalo da će osvojiti ligu i prije početka takmičenja. Kako? Pa predsjednik kluba je ministar u Vladi RS, zavrsio sve prije pocetka sezone. To svi znaju.
П

Паљанин

pre 26 dana

🐺 Романија Пале 🐺
B

Bar Kohba

pre 26 dana

Ova Bijeljina je ozbiljan grad, ima vanserijski potencijal i poziciju, u BiH je, a nadomak Srbije i mentalitet je negde izmedju, mnogo bogatih ljudi i jak budzet grada, ali prosto slaba sportska kultura i politicka previranja uticu na bolji razvoj, iako je talentovan region u svim sportovima. Dok je Krstajic bio predsednik kluba, bili su osvajaci kupa, dva puta u kvalifikacijama za LE i stabilan prvoligas, cak su dobili Spartak Trnavu 2:0 sezonu posto su Zvezdu namucili, a opet tavore po drugoj ligi, prosto mi je neshvatljivo to za Radnik i grad od 100hiljada i vise ljudi.
G

Goranka Kukić

pre 26 dana

Imaju pre svega odličnog, čestitog i poštenog čoveka za gradonačelnika, što smo odavno zaboravili da bi morale biti osnovne odlike onih koji obavljaju najznačajnije funkcije u jednom društvu.
A

Arsa13

pre 26 dana

Ovi su kao Bayer Leverkusen u Bundesligi.. Jako je teško odigrati sezonu bez poraza..
G

Gost122

pre 26 dana

Ugljesa majstoreee
R

Rubikova kocka

pre 26 dana

Srećno Radnik u sledećoj sezoni ❤️💙🤍