""
""

Bild: Barsa hoće Ozila, Real klauzulom blokira transfer?!

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.02.16. | 14:31

Kada je Nemac 2013. napuštao Santijago Bernabeu Madriđani su potpisali zanimljiv ugovor sa Arsenalom

Najbolji fudbaler Arsenala ove sezone Mesut Ozil na meti je Barselone! Ovu informaciju danas je plasirao visokotiražni Bild, a engleski mediji nadovezali su se pričom da je nemački reprezentativac navodno odbio da produži saradnju sa Arsenalom i da je Vengeru saopštio da želi da ide. 

Katalonci su želeli Ozila još 2010. godine kada je iz Verdera prelazio u Real, ali tada su Madriđani bili brži i za 18.000.000 evra otkupili transfer sjajnog plejmejkera. Bild još piše da Barsa od tada u stopu prati dešavanja oko ovog fudbalera jer se apsolutno uklapa u koncepciju ekipe i da želi da po svaku cenu ispravi grešku od pre šest godina. 

Izabrane vesti

Ali, u celoj ovoj priči, čak i ako je tačna, veliku ulogu ima i Real Madrid. Pitate se kako? Kada su prodavali Ozila čelnici Kraljevskog kluba insistirali su na klauzuli u ugovoru po kojoj je engleski klub obavezan da, prilikom prodaje nemačkog asa, obavesti Real. Onda bi Madriđani imali 48 sati da sastave ponudu barem za evro veću od konkurentske i ponovo ugrabe Mesuta Ozila

Dakle, Barsa do jednog od najboljih fudbalera današnjice može samo preko Reala. A to će, priznaćete, jako teško ići...

(foto: Action Images) 


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠpanijaPrimeraPremijer ligaMesut OzilEvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara