"Gokhan Tore"
"Gokhan Tore"

Bilićev kapitalac stiže iz Turske - Vest Hem plaća 15.000.000 za igrača koji je blistao u Humskoj

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.05.16. | 12:50

Gokhan Tore u odmaklim pregovorima sa Čekićarima

Gokhan ToreNazivali su ga i "Roben za siromašne". Samo što nit je Bešiktaš toliko siromašan, nit je Gokhan Tore samo nečije bleda kopija. Naredne sezone bi to mogao i da dokaže na velikoj sceni, pošto turski i engleski mediji pišu da je Vest Hem u odmaklim pregovorima sa 24-godišnjim turskim krilom.

Trener Slaven Bilić dobro ga poznaje baš iz dana dok je vodio istanbulske Crne orlove, a i srpski ljubitelji fudbala mogli su da se uvere u njegova kvalitete u sudarima Bešiktaša i Partizana u Ligi Evrope. Tore tada nije izgledalo nimalo jeftino, naprotiv, pri svakom kontaktu sa loptom videlo se da je igrač kome je mesto u nekoj od najjačih liga Evrope.

Izabrane vesti

Prema informacijama iz Turske transfer bi mogao da bude vredan oko 15.000.000 evra što je sasvim prhvatljivo za Bešiktaš koji je Torea avgusta 2014. doveo iz Rubina za 4.500.000.

Gokhan Tore je, podsetimo, bio polaznik omladinskih škola Bajera iz Leverkuzena, pa Čelsija, profesionalnu karijeru je počeo u Hamburgu, da bi se odatle preselio u Kazanj, pa onda na Bosfor gde je i pokazao da ima ogroman potencijal.

Brz, jak na lopti, jak u duelu. Čini se idealan za Premijer ligu. Samo da se mane gluposti kakva je bila ona iz 2013. kada je zbog jedne devojke pištoljem pretio saigračima iz turske reprezentacije Omeru Topraku i Hakanu Čalhanogluu sa kojim se kasnije izmirio.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaSuper ligSlaven BilićPremijer ligaletnji prelazni rok 2016Gokhan ToreEvropaEngleskaBesiktas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara