"Bivši asovi Zvezde Binić i Prosinečki"
"Bivši asovi Zvezde Binić i Prosinečki"

Binić: Čović plaši i ucenjuje ljude

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.01.13. | 09:35

"I šta je uradio u minula dva i po meseca. E, ja ću da kažem – ništa naručito", dodao je nekadašnji fudbaler crveno-belih

 

Bivši asovi Zvezde Binić i ProsinečkiBivši as Crvene zvezde Dragiša Binić u razgovoru sa Sportski žurnal pričao je o trenutnom trenutku u kojem se našao klub iz Ljutice Bogdana nakon sukoba Dragana Džajića i Nebojše Čovića.

Izabrane vesti

Binić ne vidi problem ukoliko bi Čović napustio Marakanu u skorijem periodu.
"Ne znam šta bi se to krucijalno promenilo njegovim odlaskom. Šta je to Čović uradio? Ja, štaviše, ne znam ni šta je njegov posao, za šta je zadužen. Pitam?"

Bavi se finansijama, deblokadom računa...
"Dobro… Koliko sam upoznat, zagovornik je i ideje da Zvezda prosi od bivših igrača! Kao mi smo ludaci, damo novac i ne znamo kud ide. A, godinama smo pomagali klub, minus bivao sve veći. Nije u redu ni što otpisuje dugove, umesto da obelodani ko ih je napravio. Što plaši ljude trenutnom pozicijom, ucenjuje bez objašnjenja. I, šta je uradio u minula dva i po meseca? E, ja ću da kažem – ništa naročito!", rekao je Binić.

Prema Binićevim rečima Džajićev odlazak bi bio veliki gubitak za klub.
"Bio bi to veliki problem, enormni gubitak. Takva gromada od imena mora da bude u klubu, dopadalo se to nekom ili ne. Da sam se pitao, nikad ne bi ni odlazio. To sam rekao i Piksiju kada je imenovan za predsednika Zvezde. Nije poslušao... Napravio je problem i sebi i Zvezdi".

Kako ocenjujete Džajićev učinak po povratku u klub.
"Njegov povratak je sam po sebi velika stvar. E sad, drugi deo priče je što njegovi saradnici nedovoljno koriste njegovo znanje i iskustvo. Nasuprot tome, zloupotrebljavaju i poturaju čoveka kad iz sveta dođu bitni likovi, kao veliko ime. Ne može tako, nije lepo, nije fer", zaključio je Binić.

(FOTO: MN press)

 


tagovi

FK Crvena zvezdaDragiša BinićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara