""
""

Binić: Mažić bio naklonjeniji Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.10.17. | 09:45

"Ronaldo bi za onakav start dobio drugi žuti karton, a ne Donald. Sramotno je da večiti sa milionskim budžetima kukaju o zaveri", kaže legendarni napadač kluba sa Marakane

Crvena zvezda je posle nedeljnog poraza od Napretka (0:1) ponovo otvorila front sa Fudbalskim savezom Srbije, a glavna tema prepucavanja je najbolji srpski sudija Milorad Mažić koji, ih je, navodno, oštetio pod Bagdalom.

Izabrane vesti

Među svedocima (ne)sporne utakmice našao se i Dragiša Binić, proslavljeni napadač beogradskih crveno-belih i član Izvršnog odbora FSS-a zadužen za regularnost takmičenja, koji ne haje za optužbe sa Marakane.
"Nema ni govora o lošim sudijskim namerama i procenama, ako ćemo pošteno, Mažić je bio blago naklonjeniji Zvezdi. Ronaldo bi za onakav start dobio drugi žuti karton, a ne Donald. Momci su umorni, video je to Mažić, zato je dečku i progledao kroz prste. Pitanje je kako bi Zvezda prošla da je ostala sa igračem manje... I niko iz Napretka nije rekao ni reč. A mogli su bez griže savesti. Zatim, ničim izazvano rukovodstvo Zvezde saopštenjem javnosti traži izuzeće našeg najboljeg sudije?! To, koliko sam upoznat, nije stav Upravnog odbora kluba već pojedinca", ističe Binić u razgovoru za Sportski žurnal.

Oglasila se Zvezda: Evo kako i gde nas je oštetio Milorad Mažić!

Potom nastavlja...
"Zašto bih pričao o glupostima u vreme kada dva srpska kluba igraju Ligu Evrope, a reprezentacija na pragu Svetskog prvenstva u Rusiji. Ej, posle deset godina! I sad zatežemo situaciju zbog jednog poraza bezmalo na početku sezone. Samo iz razloga što neko, utisak je, traži sebi veći medijski prostor. Sramotno je, znate, što Zvezda i Partizan s dvocifrenim milionskim budžetom smeju i da spomenu eventualnu teoriju zavere od strane sudija, Saveza. Šta bi trebalo da kažu preostali klubovi?", pita se Binić.

 Partizanov remi sa Čukaričkim iste večeri je donekle smirio strasti...
"Da je Partizan pobedio tek tada bi nastala frka. A nije vreme za podizanje tenzija, niti je ovog puta bilo razloga. Setimo se minulih sezona, uporedimo koliko je aktuelna sadržajnija i uspešnija. Ne zato što ja radim u FSS, već činjenice govore o boljitku srpskog fudbala, razumljivo, prvenstveno zahvaljujući igračima. Dakle ne zahvaljujući meni, nekom drugom ili trećem", zaključio je Dragiša Binić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDragiša BinićMilorad MažićSrbijaSuperligaZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara