""
""

Binić za MOZZART: Ako Gašić prođe u Zvezdi, tražiću da svi treneri iz omladinske škole odu!

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.01.14. | 16:55

Jedan od funkcionera Napretka i legendarni igrač Crvene zvezde sa dozom ironije komentariše „fantomski“ dolazak sina potpredsednika SNS-a na Marakanu

Dolazak na probu nepoznatog Kruševljanina Milana Gašića u Crvenu zvezdu je vest dana za Zvezdine navijače. Čak se i u Lazarevom gradu pitaju kako je momak, koji nije ostavio trag u omladinskoj školi Napretka, stigao do dotle da, bar na nekoliko dana, deli svlačionicu sa Ninkovićem, Milijašom, Mijailovićem...

Izabrane vesti

O minulom radu potencijalnog Zvezdinog pojačanja zna se samo da se školovao u Napretku i Trajalu, da ima 20 godina i da se najbolje snalazi na poziciji štopera. Poznato je i da je sin potpredsednika vladaćuje stranke SNS-a Bratislava Gašića, što je izazvalo bujicu različitih komentara.

Jedan od funkcionera Napretka i legendarni igrač Crvene zvezde Dragiša Binić kaže u izjavi za MOZZART Sport da će u slučaju da 20 – godišnji štoper potpiše ugovor sa crveno – belima zatražiti kompletnu čistku u omladinskoj školi Čarapana. Čak i odlazak sportskog direktora Matijaševića.
„Nisam znao da je  Gašić na probi u Zvezdi, od Vas sam to čuo. Ako Milan bude potpisao profesionalni ugovor sa Zvezdom budite uvereni da ću zatražiti na sednici Upravnog odbora da svi treneri mlađih kategorija Napretka dobiju otkaz, zajedno sa direktorom Matijaševićem. Bolje nisu za služili ako se ispostavi da nam je promakao igrač takvog talenta“, poručio je za naš portal Binić.

Na dodatno pitanje da li se u njegovom glasu oseća ironija član šampionske generacije iz Barija imao je spreman odgovor:
„Ja rehoh šta sam imao, a Vi shvatite kako hoćete...“

Prema sazanjima MOZZART Sporta Milan Gašić je proveo određeni period u omladinskoj školi Napretka, ali nije uspeo da se izbori za zavidnu minutažu. Otuda je sreću potražio u obližnjem Trajalu u kojem je konkurencija znatno manja.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaNapredak Kruševacmilan gašićDragiša BinićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara