""
""

Biševac o vremenu u Laciju: Jedva sam čekao da odem!

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.09.16. | 10:40

Srpski štoper nije bio srećan na Olimpiku

Stigao je početkom godine kao kapitalno pojačanje Lacija u namerama da se dođe do evrotakmičenja, ali epizoda Milana Biševca u dresu Nebeskoplavih završila se neslavno i prerano. Doduše, čini se na obostrano zadovoljstvo.

Izabrane vesti

Posle neuspele ekskurzije u Italiji Biševac se vratio u dobro poznato okruženje, Francusku, gde je zadužio opremu Meca. I tako evidentno našao mir koji mu je preko bio potreban.

Mada sada razmišlja isključivo o obavezama u novoj sredini, Biševac se u razgovoru za lokalne medije dotakao i vremena provedenog u Rimu. Jasno je, nije bio previše zadovoljan onim što je proživeo.
„Jednostavno, nije mi se sviđao mentalitet koji je vladao tamo. Još u aprilu sam sportskom direktoru Lacija rekao da želim da idem. A opet, igrao sam... Kako je vreme prolazilo bio sam sve nervozniji, jer sam želeo da odem. Danas je sve to samo prošlost i jako sam srećan što sam u Mecu“, rekao je Biševac.

Iskusnog srpskog internacionalca sada čekaju obaveze u Ligi 1, a ujedno nestrpljivo iščekuje nedeljno gostovanje Nantu (15.00), jer se nada da će početi susret od prvog minuta.
„Jako dobro sam se uklopio ovde. Za mene dolazak ovde nije bio skok u nepoznato. Francusku znam savršeno i već sam znao neke svoje saigrače. Inače, bio sam jako prijatno iznenađen klupskom infrastrukturom i odličnim stanjem terena. Sve je urađeno tako da je jedini fokus na fudbal. Sada tražim stan ili kuću. Klub je već sad mnogo toga uradio za moju porodicu, jer smo se brzo snašli. Ovo nema nikakve veze s iskustvom koje nosim iz Italije“, poručuje Biševac

Kvote za meč Nant - Mec možete pogledati OVDE

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AMilan BiševacLiga 1LacioItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara