""
""

Biševac ponovo u Francuskoj? Marselj čeka zeleno svetlo i papire

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.07.16. | 16:49

Srpski štoper bi mogao ponovo da se vrati u Ligu gde je pružao najbolje partije

Delovalo je na prvi pogled da je Milan Biševac napravio dobar potez kada je zadužio opremu Lacija posle godina provedenih u Francuskoj. Međutim, Biševac i Lacio nisu bili dobar spoj. 

Izabrane vesti

Zbog toga srpski štoper bi vrlo brzo ponovo mogao da krene put zemlje u kojoj je pružao najbolje partije u dosadašnjoj karijeri, a Marselj spremno čeka.

Kako pišu francuski mediji, pre svih Frans Fudbal, Olimpik se nada da bi Lacio u najskorije vreme mogao da zaista raskine ugovor sa nekadašnjim igračem Crvene zvezde, Lansa, Valensijana, Pari Sen Žermena i Liona, čime bi dobio zeleno svetlo da krene u ofanzivu. 

ISPRATITE DEŠAVANJA SA TRANSFER PIJACE

Lacio je, kako se navodi, pokrenuo postupak za sporazumni prekid saradnje i posao bi trebalo da bude završen vrlo brzo, čim se dve strane budu dogovorile oko metode rastanka. Marselj je ozbiljno zagrizao za Biševca, kojeg vidi kao stub odbrane u timu koji će ovog leta biti potpuno renoviran.

Biševac je u Lacio stigao prošle zime i za šest meseci odigrao je 15 utakmica i postigao jedan gol. Međutim, nije zadovoljio ukuse uprave kluba, a posebno trenera Simonea Inzagija, koji želi mlade snage u svom timu. 

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AMarseljMilan BiševacLiga 1letnji prelazni rok 2016LacioItalijaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara