""
""

Biševac razočarao trenera: Umesto da bude primer drugima, on nas kažnjava...

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.12.16. | 09:59

Pored pet mečeva suspenzije, iskusni Srbin će dobiti i po džepu

Milan Biševac je letos u Mecu dočekan uz poruku na ćirilici kao veliko pojačanje i igrač koji će velikim iskustvom doprineti uspesima ekipe. Došao je iz Lacija, pre kojeg je igrao u velikim francuskim klubovima poput Pari Sen Žermena i Liona, pa je u Mec zaista stigao kao renomirana akvizicija.

Izabrane vesti

Međutim, Mec nije dobio od Biševca ono čemu se nadao. Iskusni defanzivac se samo uklopio u sivilo jedne od najgorih ekipa u Ligi 1 i druge najgore odbrane u prvenstvu. Međutim, kap koja je prelila čašu je bio crveni karton u meču protiv direktnog rivala Kaena kada je udario u lice hrvatskog napadača Santinija i zaradio crveni karton.

Za namerno udaranje irgača bez lopte, Biševac je vež kažnjen sa šest mečeva suspenzije, a u klubu razmišljaju i da ga novčano kazne. Sa platom od oko 60.000 evra mesečno, Srbin je jedan od najplaćenijih igrača u timu.
„On je jedan od naših najiskusnijih igrača, normalno bi bilo da se ponaša kao komandant odbrane i da bude primer drugima. A ne da on bude taj zbog kojeg ćemo da ispaštamo. Da li ćemo ga kazniti finansijski? Ne znam još, ali po mom ličnom uverenju verujem da je tako nešto moguće“, rekao je Mecov trener Filip Hinšberger

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvropaFrancuskaLiga 1Milan Biševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara