Bitka za Evropu: Sumgajit ili Nefči?

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.05.18. | 09:04

Dobra prilika da Javid Imamverdijev i drugovi izađu iz krize

Titulu je odbranio Karabag, u drugi rang seli se Kapaz, a jedina nedoumica u Azerbejdžanu u smiraj sezone glasi: ko će uz Gabalu u kvalifikacije za Ligu Evrope - Sumgajit ili Netfči?

Sumgajit je u boljoj startnoj poziciji, s obzirom da ima dva boda više. Istina, i nešto teži raspored, mada će uoči susreta sa Gabalom i Zirom biti u prilici da napumpa poljuljano samopouzdanje protiv ubedljivo najgoreg Kapaza. Crv se ušunjao u redove Sumgajita, posle ispadanja iz kupa od Kešle usledili su porazi od Gabale, ali i pretposlednjeg Sabaila, pa duel sa otpisanim Kapazom stiže u odličnom trenutku.

Izabrane vesti

Gostovanje u Gendžeu neretko je bila nagazna mina za Sumgajit, koji je tek u decembru ostvario prvu pobedu na strani u istoriji njihovih međusobnih okršaja. Situacija se u tekućoj sezoni vrtoglavo izmenila i sva tri dvoboja relativno lagano pripala su Sumgajitu rezultatima 2:1, 0:3, 2:1. 

Jedan čovek kao da ima nešto protiv Kapaza. Reč je o ofanzivnom vezisti Javidu Imamverdijevu koji je na svakoj utakmici tresao mrežu popularnih Planinara. Od svojih pet golova, četiri je dao upravo Kapazu. Da li će i ovoga puta?

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 14:00 5921 AZE 1 Kapaz - Sumqayit kmb 2& 2+ 1,67
Ukupna kvota1,67

AZERBEJDŽAN 1 - 26. KOLO

14.00: (7,50) Kapaz (4,10) Sumgajit (1,42)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Azerbejdžan 1sportsko klađenjeKapazSumgajit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara