"Maletić"
"Maletić"

Bivši fudbaler Partizana u klinču sa navijačem

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.07.14. | 14:40

Tokom prijateljske utakmice Veleža i Širokog, Darko Maletić preskočio ogradu u želji da se fizički obračuna sa osobom koja ga je vređala

MaletićBivši fudbaler Partizana Darko Maletić pokušao je da se fizički obračuna sa jednim navijačem koji ga je provocirao tokom prijateljske utakmice Veleža i Širokog.

Sredinom drugog poluvremena navijač je počeo da vređa Maletića, pa je ovaj u naletu besa preskočio ogradu u želji da se obračuna s njim. Trener Veleža Nedim Jusufbegović i još nekoliko saigrača sprečili su veći incident, tako da je na kraju sve prošlo bez obračuna.

Izabrane vesti

Grupa navijača Crvena Armija Mostar izdala je saopštenje za javnost povodom ovog incidenta
„Ograđujemo se od neprimerenog i nesportskog ispada pojedinca koji je uspeo da isprovocira našeg igrača i trenera Nedima Jusufbegovića i tako nakratko prekinuo meč. Želimo da istaknemo da navedeni nije član navijačke grupe Crvene Armije i da će njemu i sličnima biti onemogućen pristup tribinama. Nadamo se da će naredna sezona proći u najboljem redu i bez bilo kakvih nacionalističih, rasnih i ostalih ispada", stoji u saopštenju navijačke grupe Crvena Armija Mostar.

(MN Press)


tagovi

mostarEvropaBiHDarko Maletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara