Bivši Milanezi dovoljni za trećeligaša – Sasuolo otišao na Napoli

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.12.18. | 22:55

Tim Filipa Đuričića bolji od Katanije, Kjevo poražen od Kaljarija

Mirisalo je u jednom trenutku na iznenađenje, ali su se bivši igrači Milana pobrinuli da navijači Sasuola večeras imaju miran san. Započeo je Matri, završio Lokateli i ekipa Filipa Đuričića plasirala se u osminu finala Kupa Italije gde će odmeriti snage sa Napolijem – 2:1 protiv Katanije.

Izmešao je karte Roberto De Zerbi, šansu je pružio i nekim igračima iz drugog plana. Međutim, veliki posao za Sasuolo u uvodnoj fazi meča radila je stara kajla, Alesandro Matri. Manirom fudbalskom lisca u 14. minutu je ukrao loptu štoperu Katanije, a potom elegantno završio akciju.

Izabrane vesti

Međutim, gosti se nisu predavali.Uspeli su da izjednače u 41. minutu preko Frana Brodića. I tada su počele Sasuolove muke.

Nikako nisu uspevali domaći da uvedu meč u  mirniji tok. Tačnije, nisu uspevali da dođu do drugog gola u 80. minutu. Sve dok se ponovo nije istakao Matri. Sjajno je primio jedan dubinski pas, lažnjakom se oslobodio direktnog čuvara. Zaustavio je njegov udarac golman Katanije, ali je na loptu natrčao Lokateli i sprečio izvođenje penala.

Kjevo je doživeo poraz od Kaljarija (1:2) i tako završio svoje učešće u Kupu. Pogotke za goste postigli su Seri u 8. i Pisakane u 68. minutu. Leteće magarce u životu je držao Medi Paskal Marsel Leri, koji je poravnao rezulat u 18. minutu.

KUP ITALIJE

Novara – Piza 3:2 (1:1)
/Peralta 22, Bove 53, Mankoni 90+1 – Markoni 16, Lizi 72/

Sasuolo – Katanija 2:1 (1:1)
/Matri 14, Lokateli 80 – Brodić 41/

Kjevo – Kaljari 1:2 (1:1)
/Leri 18 – Seri 8, Pisakane 68/

Foto: reuters


tagovi

Kup Italije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara