Blokbaster, triler, utakmica od koje ide voda na usta...

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.04.18. | 12:42

Najbolji klubovi Katara, Al Duhail i Al Sad, ukrštaju koplja za trofej Princ kupa

Blokbaster. Triler. Utakmica od koje ide voda na usta... Tako mediji u Kataru najavljuju današnji okršaj Al Duhaila i Al Sada u finalu Princ kupa, koji je na programu od 18.00 na stadionu nominalnog gosta. Borba za drugi najvažniji pehar u zemlji pripašće jednom od dva, bez sumnje, najbolja tima Katara. Al Duhail je nedavno osvojio titulu bez poraza, i sa skoro četiri postignuta gola u proseku, dok je Al Sad završio na vicešampionskoj poziciji sa 11 bodova manje. Dužni smo još da vam kažemo da je Al Duhail nekadašnja Lehvija i da je ekipa u povoju, dok je Al Sad najtrofejniji sastav u zemlji i zato ne čudi što su pored prvog nadimka Lavovi čašćeni još jednim, Gazde.

Al Sad je u finale došao izbacivši najvećeg rivala Al Rajan na penale, pošto je meč okončan remijem 2:2. Sa druge strane, Al Duhailov put do finala delovao je kud i kamo lakši, pošto su Crveni vitezovi deklasirali Al Garafu 6:1. Motiva je na pretek, na obe strane.

Izabrane vesti

Duhail želi da se potvrdi kao apsolutni vladar fudbalskog Katar, a Sad da posle osvajanja Šeik Jasim kupa prigrli još jedan trofej i pokaže da je kadar da se porve sa trenutno najdominantnijom ekipom.
"Izlazimo na megdan veoma jakom timu, ne samo u Kataru, već na nivou kontinenta. To se može zaključiti po Al Duhailovim izdanjima u prvenstvu i Ligi šampiona. Baš zato se pripremamo najbolje što umemo", istakao je pred meč šef struke Al Sada, vremešni i iskusni Portugalac Žezualdo Fereira.

U taboru prvaka su spremni.
"Al Sad ima fudbalera svetske klase u svojim redovima. Ćavi Ernandez je vrhunski igrač, a trener Fereira odličan trener. Ali, ne brinem. Nemam strah. Spremni smo", poručio je Đamel Belmadi, strateg Al Duhaila.

Gol na obe strane se podrazumeva, to u Kataru nije ništa novo, ali GG&4+ vredi probati...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 18:00 8540 KATPK Al Duhail - Al Sadd Doha tgg gg4+ 2,20
Ukupna kvota2,20

KATAR, PRINC KUP - FINALE

Petak
18.00: (2,20) Al Duhail (3,40) Al Sad (3,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Al SadAl Duhailsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara